Arkadaşlar hat taşımaya yok mu güzel tarifeler Bİmcell deyim e sim gerekli olacak sanal operatörler de yok e sim henüz |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (58. sayfa)

-
-
Vodafone’a geçin, 1 ay faturasız da takılın, gelen teklifler den biri size uygun gelirse geçersiniz, yok olmadı eğer size uygun bir teklif yok, yine en uygun olan ne ise ona geçin ve de şu taktiği uygulayın;
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155153315
Riskli olabilir, ama eğer başarılı olursa meyvesini alıyorsunuz hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir şey daha soracağım. E sim ile aktifleştirdik diyelim telefona sonrasında geçtiğimizde e sim deaktif mi olur ?
-
Tarife değişimin de E-sim deaktif olmaz hocam.
ohh iyimiş 4+4 olayını yapacaktım :D Sonrasında başka operatöre geçersek demek istedim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 18 Nisan 2023; 0:6:1 > -
Vodafone dan başka operatöre geçtiğiniz takdirde, Vodafone’a ait olan QR Kod E-Simi deaktif olur hocam.
Örnek; Vodafone dan Turkcell’e geçtiniz, Turkcell de yeni QR Kod ile E-Sim okuttunuz, Turkcell’e geçmiş olacaksınız ve Vodafone da ki eski kod deaktif olacak.
Tamamdır hevesim kursağımda kaldı eksik sormuşum sonradan farketttim hocam. :D:D:D
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tt için şuanlık paket bulamassin uyguna baska operator geçersen bulabilirsin ama onlarda da yok uyguna yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
117₺ gayet iyi hocam, kabul edin bence.
-
-
Orası formalite den öyle yazar hocam, ikinci dönemi var.
Ama bu içerikler artık bana yetmiyor, derseniz faturasıza geçiş blöfü de faydalı olabilir, yeni ve uygun bir tarife alabilmeniz açısından.
Müşteri hizmetlerine sorduğunuzda taahhüt sonrası dönem için fiyat bilgisi veriyorlar. Ancak fiyat sabit kalmıyor uyarısını da yapıyorlar. Bu da her ay tarifenize zam gelebilir demektir. Ben o yüzden numaramı taşıdım hemen.
Merhabalar GNÇ Turkcell kullanıyorum ve 2 hafta sonra tarifem bitiyor. 25 yaşıma yeni girdim ve sanırım GNÇ turkcell kullanmaya devam edebiliyorum. GNÇ olmasına da gerek yok ortalama 13-20 GB arası internet paketi olan uygun bir Turkcell tarife önerebilcek var mı ? Dakika ve SMS çok önemli değil. Faturalı kullanıyorum şuan. Turkcell harici internetin çekme durumundan dolayı pek düşünmüyorum açıkcası.
-
Git gel ile bunlar dan birine sahip olabilirsiniz;
www.turkcell.com.tr
Hazır Kart’tan Faturalı’ya Geçişhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/hazir-karttan-faturaliya-gecis/faturali-hat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu tekliflere nasıl bakıyoruz
-
30 gb yi türkcell den 178 e aldım iyi midir platinum 30gb
Güzel hocam, Turkcell için gayet uygun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X