Bimcell den geçilip geçilmeyeceğinin net bilgisini nereden alırız? Deneyen var mı? |
Bildirim
Bimcell den geçilip geçilmeyeceğinin net bilgisini nereden alırız? Deneyen var mı? |
nerden nereye tasidirniz ...faturasiz dan faturasiz 'a mi ..edevletten degil mi ? |
Bayii tivibu üyelerine özel dedi. Faturasıza geçir dedim, 3 ay operatör değiştiremezsiniz dedi. İlginç🙄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçmiş zamanda bim den Türk Telekom a kampanyali tarifeye geçiş yapacaktım kabul etmediler. Şimdi yine aynısını yapayım dedim olmaz dediler.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 4 Aralık 2024; 17:8:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen bayii söyledi. İyice işler çığrından çıktı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=12![]() |
Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=12&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fatura dönemi içinde numara taşımada, fatura tam mı çıkar, kısıt mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bimcell den başka bir operatöre git gel yapmanız gerekiyormuş. Bugün bir bayi o şekilde oluyor dedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 4 Aralık 2024; 18:12:20 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vodafone abonesiyim 1000 dk 20 gb 270 tl teklifi var yanımda uygulamasından devam mı etsem türkcell geçsem bilemedim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |