< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 4 Aralık 2024; 11:42:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 4 Aralık 2024; 11:42:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Duyduğum 15ine kadar, uzatılır mı bakacağız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üç ay bekleme süresi var dedi hocam bayiye sordum birkaç gün önce. Dediğiniz gibi farklı operatöre geçtiğimde beklemeden Turk Telekoma geçebilir miyim? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bimcell faturasız ve 1 aydan fazla süredir kullanıyorsan olur diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mümkün değil böyle bir şey çakallık yapmaya çalışmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Online taşıyın hatta e-sim destekliyorsa telefonunuz sim bile beklemeden taşırsınız, faturasız hatta taşıma yapıyorsanız sorun çıkarmış olabilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
Ben gittiğimde birisi de faturasıza taşımak istedi yardımcı olmadı Türk telekom çalışanları en kolayı bimcell’e gidin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qake00 -- 4 Aralık 2024; 15:22:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu online tarafında açık değil sanırım. |