< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (373. sayfa)


-
-
Hocam türkcelli kaçırdım maalesef
Ay içinde Yeni bir kampanya olursa haber ederseniz çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinim35 -- 7 Mart 2024; 17:38:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mutlaka konu vb şeyler ile forum da haber ederiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese. Faturasız olarak bildiğiniz 5 GB civarı uygun fiyatlı tarife mevcut mudur?
Faturasız olmak zorunda çünkü yaklaşık 1.5 aylığına kullanacağım, taahhüt veremem.
NetGSM uymaz çünkü bankalardan gelen SMS'lerin gelmediğini söylüyor, yurt dışı cihazlarıyla çalışmıyormuş, yurt dışında çalışmıyormuş ve SIM gönderim ücreti var. Bana uymuyor.
Mevcutta PTTCell faturasızdayım. Türk Telekom'a geçemedim, yapmadı bayiler işlemi. Tavsiyelerinize açığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de turkcell kullanıyorum. Yarın taahhüt için son gün. Faturasıza geçiş işlemi başlattım. Eğer arayıp cazip bir teklif sunmazlarsa 1-2 gün faturasızda kalıp sonrasında numara taşıma ile diğer operatörlerden birisine geçiş saplayacağım. Şuan 150liraya kullandığım paketin aynısını bana 400lira ile teklif ettiler. Önceki sene de faturalıdan faturasıza geçmek istediğimde arayıp güzel bir teklifte bulunmuşlardı. Umarım yine yaparlar. Numara taşıma yapıp bankacılık işlemleri ile uğraşmak istemiyorum hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Bu fiyatlara tutunamazlar çekerler aşağı diyorum, her seferinde daha da zam yapıyorlar.
-
Pes eden kullanıcı olur,oyun ve sosyal medya olmadan nefes alınamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar Turkcell faturalı sözleşmem bitince faturasıza geçiş yapmadan direk başka operatöre geçebilir miyim her hangi bır ceza olur mu ? Yoksa önce faturasıza geçmek şart mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 9 Mart 2024; 10:51:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NETGSM Süreci Hakkında; MEMNUNUM
Eşimin hattını değiştirmek için NETGSM e E-Devlet üzerinden başvurdum.
(15 GB+500 DK+50 SMS = 119TL + 15TL telsiz ücreti)
Sözleşmeleri vs. onaylayıp Kimlik bilgilerimi yükledim. (88TL bankaya gönderdim, tüm şartlar yazıyor zaten, hepsini uygulayın.)
Sonra müşteri hizmetlerini aradığımda, işleminizi hızlandırıp en kısa zamanda sim kartınız adresinize teslim edilecek dendi.
(Müşteri Hizmetlerine bağlanmak için beklemek zorundasınız bir zahmet, yeni bir firma ve çok fazla başvuru var ama sonuçta bağlanıyorsunuz ve işinizi çözüyorlar.)
Ve söyledikleri gibi birkaç gün için sim kartım adresime geldi.
Sonra yine müşteri hizmetlerini arayıp ne zaman aktif olur diye sordum? Yine öncelik verip karşı operatöre talep oluşturuyorlar.
Ertesi gün cep telefonuma SMS geldi, şu gün şu tarihte hattınız aktif olarak kullanabilirsiniz diye.
Tüm süreç bu şekilde ve basit, özellikle tarifeleri ayrıntılı olarak sunmaları çok hoşuma gitti. Umarım çok daha başarılı olurlar.
Kendi hattımı taşımak için banka onaylarını bekliyorum, zira onaylanmayan bankalarda bile sorun yaşamıyor insanlar ama ben aktif olarak mobil bankacılık kullandığım için bunu riske atamam. O yüzden beklemedeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrahamme -- 9 Mart 2024; 11:38:54 >
-
Teknosacell 55Gb internet, 3 bin dakika ve 1000 sms 215₺ teklif sundu kabul ettim. Sanırım en uygun paketleri bunlar sunuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, uyguna gelmiş evet bu zaman da fena değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell aradı. 15gb internet +1000dk +250sms için 270lira fiyat teklifinde bulundu. Kabul etmedim, hazırkart'a geçiş yaptım. Numara taşımak istemediğim halde malesef buna mecbur kaldık. Numarayı turktelekoma taşıyıp sonra tekrar turkcell'e taşıyarak forumda paylaşılan faturalı tarifeye geçiş yapmaya çalışacağım. Veya varsa diğer operatörlerde numara taşımada uygun tarifeler önerilere açığım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitesinde 3 kati fiyata satiyor buna yakin paketi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Taahhütsuz 390 imiş. 320 ye az indirim yapmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telsiz borcunu düzenli ödemem gereken bir hat var ama en düşük TL yükleme tutarı bile türk telekomda 200TL gözüküyor 6 ayda bir yüklesem bana telsiz ücreti için 90TL lazım kalan 110TL buhar oluyor. Bunu istemiyorum ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 10 Mart 2024; 0:28:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X