< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (35. sayfa)

-
-
-
Gayet güzel, hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl aldınız bu paketi hocam?
-
Taahhütüm bitmek üzereydi. Turkcell’i aradım. Bu paket bana özel çıkmış hocam.
Hayırlı olsun, çok iyi bir teklif.
-
-
Güzel teklif hocam, hayırlı olsun.
-
Bence de hocam, ilk teklif daha iyi buna göre.
Ne yazık ki Turk Telekom’un sunduğu tekliflerin hiçbiri uygun gelmedi ve hattımı faturasıza geçirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halihazırdaki müşteriler için sanırım.
-
Evet ,mevcut müşteriye ,25 gb 80 liraya kullanıyordum 40 lira daha verip hepsi sınırsız olsun bari dedim. Lazım olur illaki.
-
Türk Telekom gibi herkese farklı fiyatlar dan mı sunmaya başlamışlar.
Sosyal destek paketiniz varmı_?
temsilci ile aranızdaki görüşmeyi paylaşırsanız bazı arkadaşların yararına olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
45 tl'lik 8gb 1000dk 250sms aynısını banada önerdi kabul etmedim çünkü +TKÜ var sadece tarife 45 dedi toplam 54.43 oluyor çok dedim 4gb 1000dk 250sms 31 tl dedi +9.43 ile 40.43 kuruş oluyor yine çok bana ben 27 tl ye kullanıyorum 2 yıldır dedim. Bide bu 45 tl dediği 1.dönem sadece 2.dönem +15 tl eklenecek 60 tl olacak dedi bilginiz olsun o kadar uygun bi tarife değil kabul etmişsiniz siz ama haberin olsun. Ben tekrar arayıp vergi dahil ile 25-30 tl bi tarife istiycem mevcut kullandığım devreden 3 gb 750dk 1000sms 27.43 tl vergi dahil idi.
Turkcelle geçmek istiyorum ama burda gördüğüm paketlerin hiçbiri yok internette yeni müşteri için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X