Teşekkürler hocam. Uçuk rakamlar dönüyor açıkcası kapattıracaktım teklif verdmeseydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Teşekkürler hocam. Uçuk rakamlar dönüyor açıkcası kapattıracaktım teklif verdmeseydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
542 hocam, saatşn önemi yok ama gündüz ararsan daha rahat darlarsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam merhabalar TurkTelekom faturasiz kullaniyordum 2 yil boyunca 16gb 60₺ kullaniyordum ve bölgemde 60mbps+ aliyordum ama bugün kaldirmislar bu paketi ve faturali paketler en ucuz 130₺ Sizce 99₺ vodafone mu yoksa 110₺ Turkcell mi(15gb) Turkcellin en sevmedigim olayi durma ozelligi yok vodafone interneti ozellikleri ve fiyati iyi fakat hantal bir operator hattim Vodafonedayken telefonun sarji su gibi gidiyor bolgemde godsfine 25mbps Turkcell 200 mbps veriyor siz hangisini onerirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hız yeterde hocam benim için şarj onemli Vodafone şarjı cok hızlı bitiriyor diyorlar dogruysa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |