< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 23 Ağustos 2023; 20:54:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() HP PAVILION DV7-3020ET KULLANANLAR KULÜBÜ CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
|
|
|
|
vodafoneluyum taahhütüm bitiyor. aylık kullanımım 10 dk arama, 200mb internet max. artık boşuna para ödemek istemiyorum. ne öneriyosunuz arkadaşlar bana? faturasıza geçip minimum kaç tl yükleniyorsa yükleyeyim, paket falan almiyim, dursun öyle acil kullanımlarda düşsün ordan 3 ay boyunca diyorum ben. |
| _____________________________ |
|
|
| _____________________________ |
|
Turkcell mi? |
|
Paketsiz kullanım için en ideali Bimcell. 6 saniye 0.16₺ diğer operatörler dakika bazlı 1.90₺ Özellikle kısa süreli konuşmalarda saniye bazlı olması avantajlı oluyor. Sil süpürden de haftada bir bahtınıza ne çıkarsa. Paketler ucuz değil. Herşey dahil minimum 103₺, konuşma 250dk 58₺, İnternet 1 gb 45₺. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-471C2D903 -- 24 Ağustos 2023; 10:34:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 24 Ağustos 2023; 10:37:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Standart internet kullanımınız megabyte başına 165 Kuruştur. Hattıma ne kadar süre yükleme yapmazsam kapanır? Faturasız hatların geçerlilik süresini koruyabilmesi için düzenli olarak yükleme yapılması gerekmektedir. Geçerlilik süresi en son yapılan TL yüklemesi üzerinden hesaplanır. Bu süre; 6 ay 4 gün(aktif) + 3 ay 2 gün(pasif) (184 gün aktif + 92 gün pasif süre) olarak hesaplanmaktadır. Son yükleme tarihine göre belirlenen Aktif Süre ve Pasif Süre detayları aşağıdaki şekildedir; Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar. Pasif Süre (92 gün):Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza yükleme yapmamanız halinde ise, hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir. Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza yükleme yapmamanız halinde ise, hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir. https://www.bimcell.com.tr/Content/214/tarife.aspx < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-471C2D903 -- 24 Ağustos 2023; 10:39:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|