Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.595
Cevap
91
Favori
118.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar hocam görüşmeyeli nasılsın
    Şu anda hangi modeli kullanıyorsun memnun musun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A.s hocam çok şükür iyiym.Siz nasılsınız?

Ana router keenetic hopper,yan oda da ise xiamio ax3000t kullanıyorum.Çok memnunum.Daha iyisini bulana kadar bunları kullanmaya devam dedceğim.

Test etmek içinde deco x60 ve airteis 4960xr ax5400 router var.

Oda hopper ile aynı gibi.2.ci ax3000 hopperi alıp mesh yapayım diyorum ama pahalı geliyor.80 mhz idi ,yeni yazılım atınca 160 mhz aktif oldu.Performansı arttı. 2.ci x50 veya x60 alıp mesh deniyeceğim.

Hocam bendeki x60 ın ax3000 mü yoksa ax5400 mü olduğunu nasıl anlayabilirim?

Deco X60 için V3.2 AX5400, V3/V3.6 ve V4.6 ise AX3000'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beker3761 -- 20 Mart 2025; 5:56:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TP-Link Deco XE75 yerine sizinde almaya düşündüğünüz TP-Link Deco BE25 3600 Mbps 2'li Router sıfır 6.277 tl bu daha mantıklı değilmi?

Evet hocam bende şimdi buldum.

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

https://www.tp-link.com/tr/support/download/deco-x60/v3/?app=kasa

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Ben ileriye dönük yatırım gibi düşünüyorum hocam, gigabit portlar wifi 6e eski yerine 2.5 gigabit port wifi 7 ve yeni cihazlardaki yapay zeka özellikleri tercihim. Ben sadece internet için değil dosya transferi içinde local ağı kullanıyorum. Yüksek hizlı ethernet portları her zaman tercih sebebim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

ab veya usa'ya özel değil. versiyon farkları var. ab için mesela uk adresine girince abd'de gördüğün versiyon ab için de var. tr'ye gelen modelleri sorgulamak lazım esas. be 65 pro ya bak mesela, iki tarafta da var görünüyor. aslında be65 adı altında neyse ya, daha önce de yazmıştım, evrimini tamamlamamış modeller, hangisi nerede kendini gösteriyor belli değil.  

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Mesajınızı tam algılayamadım.

alırken versiyonlarına bakarak al. ayrıca be65 ile x60'ı karşılaştırabilirsin ama sadece wifi5 total hız için değerlendirirsen bu haksızlık olur yani. max wifi hız için kabaca, birinde 3 kullanıcı diğerinde 5 kullanıcı olarak değerlendir mesela. yine be65 derim ben. ama dediğim gibi versiyon farkları var ve bu işin sonu yok. sen alırsın be65 pro gelir. TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri  yani wifi5 ile ilgileniyorsan, bütçeyi wifi7'lere çıkartmak da doğru olmaz. yani alırım ileride wifi7 kullanırım dersin. bu sefer de arıza yapar, bir şey olur bakarsın onu da kullanamazsın. elektronikte bence günü yaşamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 20 Mart 2025; 23:6:19 >
    Bende de x60 v 3.0 ax3000 var. Ve 160 MHz desteği var görünüyor. Ve wifi üzeri den net 1.0 gbps hizi görüyorum. Bağlanti tarifem 1000 lik fiber. TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

Bende de x60 v 3.0 ax3000 var. Ve 160 MHz desteği var görünüyor. Ve wifi üzeri den net 1.0 gbps hizi görüyorum. Bağlanti tarifem 1000 lik fiber. TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

Önceki mesajlarda da aynı şeyi anlattık zaten. Sorun nereden tam olarak.

• szr_trace S kullanıcısına yanıt

Bende de 1 tane x60 v 3.0 ax3000 var. Sizdeki yazılım versiyonu nedir?

Kaç tane var?

Testi wifi 6 cihazlamı kullanıyorsunuz?

Daha önce deco kullandınızmı?Kullandıysanız x60 ile karşılaştırabilirmisiniz?

X60 mı tercih sebebiniz nedir?

Yorumunuz için teşekkür ederim Bende yurtdışında almaya karar verdim böyle olunca amerika'dan aynı fiyata maksimum performans alabileceğim (bant genişliği, ağ hızı ve yayın alanı gibi..) ürünlere ve muhtemelen maliyeti optimize ederek 3'lü setden 2'li set tercihinde bulunacağım.

Daha 3 tane M4 vardı. Sonra 2 tane x60 ax3000 aldım. Bı ara hepsini birden kullandım. Ama sadece 2 tane x60 in com daha hızlı verimli olduğunu fark ettim. M4 leri sattım. Telefonada evet wifi 6 var. Sürüm resimdeki gibi. TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

Decolar güzel cihazlar.X60 ın wifi menzilini daha iyi olmasını beklerdim. Sadece web arayüzü çok kısıtlı.Mobil uygulama daha detaylı,mobil uygulama hangi cihazın kaç mbit/sn bağlandığını gösteriyor ama çok net anlaşılmıyor.

Şu an 1 tane x60 var.Yan odada xiamio ax3000t var.2 tane daha x60 veya x50 alıp mesh deniyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 22 Mart 2025; 19:26:52 >

MErhaba hocam,

ISS routeri şöyle: AX1800 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router Model No. EX20v

Bu durumda sorun yaşar mıyım? En sonunda dayanamayıp sipariş geçtim. 2 tane BE65 aldım. 190m2 evde ilk decoyu modeme bağlamayı diğerini bir duvar ötede olan çocuk odasına koymayı düşünüyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.