< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
A.s hocam çok şükür iyiym.Siz nasılsınız? Ana router keenetic hopper,yan oda da ise xiamio ax3000t kullanıyorum.Çok memnunum.Daha iyisini bulana kadar bunları kullanmaya devam dedceğim. Test etmek içinde deco x60 ve airteis 4960xr ax5400 router var. |
|
Oda hopper ile aynı gibi.2.ci ax3000 hopperi alıp mesh yapayım diyorum ama pahalı geliyor.80 mhz idi ,yeni yazılım atınca 160 mhz aktif oldu.Performansı arttı. 2.ci x50 veya x60 alıp mesh deniyeceğim. |
|
Deco X60 için V3.2 AX5400, V3/V3.6 ve V4.6 ise AX3000'dir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beker3761 -- 20 Mart 2025; 5:56:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TP-Link Deco XE75 yerine sizinde almaya düşündüğünüz TP-Link Deco BE25 3600 Mbps 2'li Router sıfır 6.277 tl bu daha mantıklı değilmi? Evet hocam bende şimdi buldum. ![]() https://www.tp-link.com/tr/support/download/deco-x60/v3/?app=kasa |
Ben ileriye dönük yatırım gibi düşünüyorum hocam, gigabit portlar wifi 6e eski yerine 2.5 gigabit port wifi 7 ve yeni cihazlardaki yapay zeka özellikleri tercihim. Ben sadece internet için değil dosya transferi içinde local ağı kullanıyorum. Yüksek hizlı ethernet portları her zaman tercih sebebim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ab veya usa'ya özel değil. versiyon farkları var. ab için mesela uk adresine girince abd'de gördüğün versiyon ab için de var. tr'ye gelen modelleri sorgulamak lazım esas. be 65 pro ya bak mesela, iki tarafta da var görünüyor. aslında be65 adı altında neyse ya, daha önce de yazmıştım, evrimini tamamlamamış modeller, hangisi nerede kendini gösteriyor belli değil. |
alırken versiyonlarına bakarak al. ayrıca be65 ile x60'ı karşılaştırabilirsin ama sadece wifi5 total hız için değerlendirirsen bu haksızlık olur yani. max wifi hız için kabaca, birinde 3 kullanıcı diğerinde 5 kullanıcı olarak değerlendir mesela. yine be65 derim ben. ama dediğim gibi versiyon farkları var ve bu işin sonu yok. sen alırsın be65 pro gelir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 20 Mart 2025; 23:6:19 > |
Bende de 1 tane x60 v 3.0 ax3000 var. Sizdeki yazılım versiyonu nedir? Kaç tane var? Testi wifi 6 cihazlamı kullanıyorsunuz? Daha önce deco kullandınızmı?Kullandıysanız x60 ile karşılaştırabilirmisiniz? X60 mı tercih sebebiniz nedir? |
Yorumunuz için teşekkür ederim Bende yurtdışında almaya karar verdim böyle olunca amerika'dan aynı fiyata maksimum performans alabileceğim (bant genişliği, ağ hızı ve yayın alanı gibi..) ürünlere ve muhtemelen maliyeti optimize ederek 3'lü setden 2'li set tercihinde bulunacağım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 22 Mart 2025; 19:26:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MErhaba hocam, ISS routeri şöyle: AX1800 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router Model No. EX20v Bu durumda sorun yaşar mıyım? En sonunda dayanamayıp sipariş geçtim. 2 tane BE65 aldım. 190m2 evde ilk decoyu modeme bağlamayı diğerini bir duvar ötede olan çocuk odasına koymayı düşünüyorum. |