3lü deco x20 ile bende gruba geleyim. 2yıldır kullanıyorum ilk kurduğum günden bu yana hiç uygulamasına girmedim resmen. 1kere kurdum ve unuttum -evin her yerinde 100mbps alıyorum 5ghz ile sürekli bağlantı sağlıyorum. -robot süpürge, tapo cihazları için mac veya ip sabitleme olayı güzel çalısıyor -ev içi ağda saniyede 1100mbps üstü hızlara ulaşıyorum, 130mb dosya aktarımını görüyorum. Bu çok güzel birşey - qos ayarı olmaması. Direk cihaza su hızı ver diyemiyorum. Garip bir ayarı var, oyun medya vb tarzında. -Vpn yüklenememesi veya vpn ayarı olmaması. Yada ben bulamadım. Bütün evdeki sistemi vpn ile dağıtmak isterdim. bunun çözümünü biliyor musunuz. Araya vpn kutusu vb modüller var mı veya modemimi değiştirmem gerekir İlk mesajda superonline için modemi kaldırma seçeneğini gördüm. Bunu diğer iss lerde yapılmış. Superonline da yapabilen arkadaş var mı. Kullanıcı adımı şifremi öğrenmiştim zamanında ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 14 Aralık 2022; 12:12:43 > |