|
Yeni Ford Tourneo Custom tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

-
-
transporter olmus bu. cok da guzel olmus.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
avrupaya ne güzel çeşit çeşit özelleştirmeyle satıyolar, bize sadece dizel manuel çıkar
_____________________________ -
Çok güzel görünüyor açıkçası.
_____________________________ Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 235 HP/340 NM - Rosso Competizione (2013)Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011) -
Allah için bu aracı Ford tüm versiyonlarıyla bizde de satışa sunuyor. Haklarını yememek lazım. Fakat biraz beklemeniz lazım.
Mükemmel olmuş. Staria dan daha çok güzel olmuş
-
Güzel olmuş, beğendim.
Zaten yeni Transporter ile ortak platform olarak üretilecek. VW kendi motorunu, şanzımanı, donanımlarını vs. koyup Transporter diye satacak.
-
Katılıyorum da söylemeden geçemeyeceğim bu aracın tasarımı ne kadar güzel olmuş yahu . Dış/iç en yakışıklı ticari araçlardan biri olabilir. Ford ticari araçlarına çok önem veriyor gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu ekranlar çalınıyor mu bilgisi olan var mı? Bmwlerde çalınma oluyordu diye hatırlıyorum.
-
Kullanan var mı? Memnun musunuz beyler. Kısa şasi almak istiyorum
Ford'un bu saatten sonra satacağı vasıtalar zaten kamyonet, kamyon ve panelvan olacak.
Koskoca marka kendini nasıl bitirip rezil etti, hayret gerçekten.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
ne yaptın usta aldın mı aracı
Kaporta hoş durmuşta çinliler ticarilerle atağa geliyor Türkiyeye artık Ford Vw işi zor bu pahalı araçların
Maalesef hocam. Yeni araç yerine yatırım kararı aldık.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Benide ecoblue motor düşündürüyor triger sıkıntı
Sağolun hocam, biz aracı çok beğendik. Ford’a da güvenimiz var hem binek hem transit gibi araçlarını uzun yıllar kullandık. Servislerinden de memnunduk o yüzden pek sorun etmedik ama, yüksek vergilerden dolayı almak mantıksız geldi. Elimizdekiyle bir süre daha idare edeceğiz. Ancak keyifle kullanılacak bir araç. Ford’un çıkardığı en lüks ticari gözümde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

avrupaya ne güzel çeşit çeşit özelleştirmeyle satıyolar, bize sadece dizel manuel çıkar |
Çok güzel görünüyor açıkçası. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X