Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.139
Cevap
35
Favori
50.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/assassin-s-creed-codename-red-pc-ana-konu--153876893-30#160971049

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Çok pardon hocam zaten orada takılıyordum oraya yazdığımı sandım fark etmemişim google den direk tıklayarak girdiğim için.

• Balanced nerede ya bende pro var iki mod var sadece ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipokratamca

Balanced nerede ya bende pro var iki mod var sadece ?
    TV'nin 120 hz panelli olması ve ayarlardan buna izin vermiş olmanız gerekir. Bu şartlar tam mı hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SamuraiEdge kullanıcısına yanıt
    Aaa oyle miymis şartlar benim TV 60 Hz hiç bilmiyordum bu detayı ne bileyim Spiderman oyunlarında gördüm de burada da görürüm diye düşünmüştüm tamamdır hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipokratamca

Aaa oyle miymis şartlar benim TV 60 Hz hiç bilmiyordum bu detayı ne bileyim Spiderman oyunlarında gördüm de burada da görürüm diye düşünmüştüm tamamdır hocam teşekkür ederim.
    Spiderman'deki modu hatırlamıyorum ama balanced modu varsa onun için de aynı şeyler geçerlidir

• busterr kullanıcısına yanıt

Şuan örneğin Star wars jedi survivor oynuyorum 65 oled tv de performans modunda, oyunda sadece kalite ve performans modu var. Kalite moduna aldığım zaman oyun akmıyor kasma var. Düz ps5 bu arada

balanced dediğiniz ayar nerede? Tv ayarlarında göremedim? Oyunda da orta ayar balance grafik ayarı yok

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Bir problem yok bende LG Oled ve PS5 Pro var performans modunda baya düşüyor görüntü belki sorun bende yada ayarlarda olabilir.

Burada paylaşılan base PS5 ile PS5 Pro arasında baya bir fark görülüyor denemek lazım ama ben genel olarak Kalite modunda oynuyorum farkediyor

• SamuraiEdge kullanıcısına yanıt

Bu oyun için değil genel olarak söylemiştim hocam ; bendeki tamamen göz alışkanlığı muhtemelen yada TV ayarlarından olabilir

• ps5 pro dan 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 19 Mart 2025; 22:41:46 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

Oyun yöneticisi ayarlarınız nasıl tv de? Sizde kasma yok mu kalite modunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahinAbi -- 19 Mart 2025; 22:44:44 >
  • AC Shadows PS5 Pro Balanced Mode

40 FPS güzel duruyor

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONURajmanGaming HDyoutube
    ►► Select 2160p for Best Quality ◄◄ Assassin's Creed Shadows PS5 Pro (Day 1 Patch) Performance vs Balanced vs Quality Modes Frame Rate test. Drop the video a 👍 if you enjoyed it. Thanks to Ubisoft for providing me with a game code 🙂 0:00 Naoe Combat (Performance Mode) 0:51 Naoe Combat (Balanced Mode) 1:29 Naoe Combat (Quality Mode) 2:11 Naoe Comba (Performance vs Balanced vs Quality) 2:49 Hideout (Performance vs Balanced vs Quality) 3:43 Synchronize (Performance vs Balanced vs Quality) 4:16 Horseback (Performance vs Balanced vs Quality) 5:14 Yasuke Combat (Performance vs Balanced vs Quality) 6:24 Boat (Performance vs Balanced vs Quality) 7:19 Naoe Combat (Performance vs Balanced vs Quality) In Assassin’s Creed Shadows, you will live the intertwined stories of Naoe, an adept shinobi Assassin from Iga Province, and Yasuke, the powerful African samurai of historical legend. Against the backdrop of the turbulent late Sengoku period, this remarkable duo will discover their common destiny as they usher in a new era for Japan. From chaos to purpose, from darkness to light. A new Creed rises over Japan. 🐦 Twitter: http://www.twitter.com/rajmangaminghd 👍 FaceBook: http://www.facebook.com/rajmangaminghd 📧 Business Enquiries: rajmangaminghd@fastmail.com #ubisoftpartner #ad #assassinscreedshadows
    https://www.youtube.com/watch?v=YdkaxZDULm4&t=76s

VRR açık ve düşük gecikme modu da açık PS5 Pro da mesala bu oyunda (Stellar Blade) PRO modu mevcut kalite modunda 60 FPS veriyor kasma hiç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Mart 2025; 22:54:36 >
  • PSSR desteği geleceği onaylandı!

PSSR Coming To Assassin's Creed Shadows!

Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    Nicolas Lopez (@Nicolas_Lopez_) on X
    https://x.com/Nicolas_Lopez_/status/1902391858745290962

Balanced modu her oyunda olmuyor yapımcı koyduysa oluyor star wars yapımcıları koymadı o yüzden yok.

Lg tv sahibi olmadığımdan tv ayarlarını bilmiyorum burada sahibi birinden ayarı açma konusunda destek isteyin yaparsınız.

• Herkese iyi oyunlar :) yüklemeye attım,yarın sabah erken kalkıp tadına bakarım :)

• Prologue bitirdim. Ara sahne ve karakter yüz modellerinde bence büyük gelişme var, o robotumsu konuşmalar yoktu duygusallığı güzel yansıtmışlar. Immersive mode koymuşlar onunla başladım Japonca dublaj, İngilizceden daha çok beğendim. Erişilebilirlik özellikleri de dolu dolu tek tuşla HUD kapayıp açmayı sevdim manzara izlemek ve ekran görüntüleri almak için güzel özellik. Dövüş ve hareket sistemi de taze ve akıcı hissettirdi. Görseller ve atmosfer de çok iyi ilgi duyanları hemen saracaktır ben şimdiden beğendim.

Ps5 Pro’da performans modunda Hair Strands yani özel saç render özelliği yok, bir de çizim mesafesi kısa bayağı. Balanced modunda da rt yansımalar yok. Ben tam dolu paketi istediğim için kalite modunda başladım. HDR da tavsiye etmiş kalibrasyoncu kanallar onu da açmayı denemeyi unutmayın, iyi entegre etmişler, ben çoğu oyunda beğenmediğim için kapatıyordum bunda beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 20 Mart 2025; 8:21:48 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.