"Assassin's Creed Sadows, bir shinobinin alışılmadık savaş taktiklerinde ustalaşmanızı sağlar. Serideki şu ana kadarki en ölümcül dövüş oyunu." 𝗩𝗢𝗬𝗔𝗚𝗘𝗥𝗦 𝗥𝗘𝗩𝗘𝗡𝗚𝗘 (@VoyagersRevenge) on X https://x.com/VoyagersRevenge/status/1902033564562035071 |
Assassin's Creed Shadows | PS5 | ANA KONU (35. sayfa)

-
-
Şu oyun puanlarına ne çok takılıyorsunuz yahu. Sen oyunu beğendiysen oyna geç. Yani 90 küsür aldı diye x oyun benimde sevmem mi gerekiyor. Sizin hiç fikriniz yokmu hımnn metacritic bu oyuna 88 vermiş benim bu oyunu oynamam lazım mı diyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 19 Mart 2025; 17:30:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
PS5'in Performans modu ile PS5 Pro'da ki fark çok belli oluyor. Gerek ışıklandırma, Gerek gölgelendirme, kaplamalar bile belli faktörler var. Uçuşan nesneler daha belirgin ve kaliteli görünüyor. Fark olacaksa da böyle olmalı zaten. :)
-
-
Hocam bildiğin birisi Normal sürüm direği remastered gibi durmuş. PS5'de bazı yerlerde paintden vari çizimler mevcut. yerde ki taşlardan ışıklandırmada ki etkenler bile gözle görülür farklar var. 2026'da daha bunun üzerine koyacak yeni özelliklerde katılacak. PSSR 2.0, FSR4 vs. gibi onunda bazı noktalarda önemli olacağını düşünüyorum. :)
-
Oyun motorları güncellenip sadece yeni nesilde çalışabilir durumda olunca fark daha da açılacak belli kiquote:
Orijinalden alıntı: byvolcan
Cyberpunk 2077 ve Alan Wake 2 gibi optimizasyonu her platformda çok sıkıntılı oyunlar hariç cihaz her yerde kendini belli ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
konudan alakasız ama şu performans modunda çamur gibi görüntü 55 inç TV de oyun oynamayı anlayamadım gitti
gerçekten çok kötü duruyor yada benim gözlerde bir sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 19 Mart 2025; 19:14:55 > -
Oyunu oynamaya başladınız mı hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: gamer-xkonudan alakasız ama şu performans modunda çamur gibi görüntü 55 inç TV de oyun oynamayı anlayamadım gitti
gerçekten çok kötü duruyor yada benim gözlerde bir sorun var
Standart PS5'teki performans modu kötü durmuyor bence. Evet PS5 Pro arasında çok fark var ama gayet oynanabilir. Önceki oynadığımız oyunların performans modu gibi aynı standart ayarlar ve oyun yine güzel gözüküyordu videolardan izlediğim kadarıyla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de yeni AC'leri daha çok seviyorum. Odyssey ve Valhalla'dan sonra PS4 ilk zamanlarında çıkan Syndicate ve Unity oynamayı denedim ama sıkılıp bıraktım. PS3 zamanında AC, AC2, Brotherhood, Revelations oynamıştım. O zamanlar zevkliydi ama şimdi dönesim yokquote:
Orijinalden alıntı: darkestaIncelemelerden gordugum kadariyla asla beklentimi karsilamadi. AC Origins ile baslayan yeni oyunlardan hicbirini oynamadigim icin AC acligi hissediyordum ve bu oyunla donecektim, ama ozellikle Enis'in videosunda bahsettigi MMORPG seklinde tasarlanmis tekrarlanabilir gorevler, anlamsiz amacsiz saatlerce oyunda tutmayi hedefleyen sistem sebebiyle bir anda sogudum.
Acik dunyayi anlamli yan gorevlerle doldurursan saatler gecirmeyi isterim ama outpost temizleyip 5 tane tapinak bulma gibi miladi dolmus yontemler artik hic sarmiyor.
Grafikler mekanlar animasyonlar tabiki harika ama artik AC serisinden bir atilim bekliyordum, ciddi degisiklik gelmemis. Ayni formulun Japon versiyonu devam.
Ben en iyisi full price Kingdom Come 2 alip ona baslayayim, gercekten kalite icin cabalayan kucuk yapimciyi destekleyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamuraiEdge -- 19 Mart 2025; 19:31:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Detaylar
“Muhtemelen şu ana kadar gördüğümüz en dönüştürücü PS5 Pro yükseltmesi”
▪️ PS5 Pro, yalnızca temel PS5 ve Xbox Series X'te 30/40FPS'de bulunan 60FPS'de RTGI [Ray-Traced Global Illumination] özelliğine sahiptir.
▪️ Görüntü kalitesi/çözünürlük görünüşte PS5 ile aynı, ancak RTGI'nin eklenmesi görseller için bir “oyun değiştirici”, “muazzam bir fark”.
▪️ Kalite modunda artırılmış çözünürlük.
▪️ PS5 Pro, kalite modunda ışın izlemeli yansımalar ekler (ancak gerçekten 'dönüştürücü' bir fark değildir).
▪️ 40FPS'de Dengeli Mod (120Hz çıkışta) Pro'da daha yüksek çözünürlük.
x (formerly twitter)
Shinobi602 (@shinobi602) on Xhttps://x.com/shinobi602/status/1902395814888018330
-
Baya fark var, cikisinda bana hic cazip gelmese de aldim gectim ben de pro el mecbur ha cok icime sindi mi gorecegiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps5 vs Pro arasindaki en buyuk fark bu oyunda sanirim, bu nedir arkadas.
Digital Foundryyoutube
Assassin's Creed Shadows - PS5 Pro vs PS5 Review - One Of The Best Upgrades For The Systemhttps://www.youtube.com/watch?si=o1QnjPrIF3qFgjPx&v=UxzpAluabec&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
65 oled tv de performans modunda oynuyorum problem?
Ferrarin var ama köy yolunda sürmeye çalışıyorsun gibi bir şey güç var ama heba ediyorsun.. düz Ps5 için konuşuyorum tabii bir üst mesajdaki karşılaştırmaya bakmak yeterli arada nesil farkı var resmen. 120hz destekleyen bir tv’de en azından Balanced 40 fps modunda oynanmalı görselliğin hakkını vermek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Mart 2025; 20:56:18 >
ElAnalistaDeBitsyoutube
Xbox SS: Dynamic 1080p/30fps Upscaled to 1620p with TAAU (Global Ray-Tracing Off) Xbox SX: - Resolution Mode: Dynamic 1620p/30fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing ON) - Balanced Mode (only on 120Hz): Dynamic 1440p/40fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing ON) - Performance Mode: Dynamic 1440p/60fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing Off) PS5: - Resolution Mode: Dynamic 1620p/30fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing ON) - Balanced Mode (only on 120Hz): Dynamic 1440p/40fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing ON) - Performance Mode: Dynamic 1440p/60fps Upscaled to 2160p with TAAU (Global Ray-Tracing Off) PS5 Pro: - Resolution Mode: Dynamic 1620p/30fps Upscaled to 2160p with PSSR (Enhanced Ray-Tracing ON) - Balanced Mode (only on 120Hz): Dynamic 1440p/40fps Upscaled to 2160p with PSSR (Global Ray-Tracing ON) - Performance Mode: Dynamic 1440p/60fps Upscaled to 2160p with PSSR (Global Ray-Tracing Off) 🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetas - PS5, PS5 Pro and XSX offer three display modes: Quality, Balanced and Performance. - Xbox Series S only offers one display mode with settings equivalent to Performance mode. - Performance mode decreases draw distance, shadow quality, textures, disables ray tracing and high quality hair. - PS5 Pro uses applies ray tracing improvements in quality mode, with more accurate global illumination and better reflections. - PS5 Pro performance mode retains ray tracing equivalent to PS5/XSX quality mode. - XSX shows a larger drawing distance in performance mode compared to the other versions in the vegetation. - Ubisoft recommends quality mode for gaming. If you don't mind playing at 30fps, I also recommend this mode for any platform. - Very stable performance on all platforms and modes. Great work by Ubisoft in this section. - Common average resolution is higher on PS5 Pro compared to XSX/PS5 in all modes in general. - Assassin's Creed Shadows is the best optimized open world Ubisoft has created in years. On all platforms it is a solid and recommended experience. - I recommend you to buy Assassin's Creed Shadows and more games of the saga with discount at Eneba: https://ene.ba/Analista-Shadow - PS5, PS5 Pro y XSX ofrecen tres modos de visualización: Calidad, Equilibrado y Rendimiento. - Xbox Series S sólo ofrece un modo de visualización con settings equivalentes al modo rendimiento. - El modo rendimiento disminuye la distancia de dibujado, calidad de sombras, texturas, desactiva el trazado de rayos y el pelo de alta calidad. - PS5 Pro utiliza aplica mejoras en el trazado de rayos en el modo calidad, con una iluminación global más precisa y mejores reflejos. - En el modo performance de PS5 Pro se conserva el trazado de rayos equivalente al modo calidad de PS5/XSX. - XSX muestra una distancia de dibujado mayor en el modo performance con respecto al resto de versiones en la vegetación. - Ubisoft recomienda el modo calidad para jugar. Si no os importa jugar a 30fps, yo también os recomiendo este modo para cualquier plataforma. - Rendimiento muy estable en todas las plataformas y modos. Magnífico trabajo de Ubisoft en este apartado. - La resolución media común es mayor en PS5 Pro con respecto a XSX/PS5 en todos los modos por lo general. - Assassin's Creed Shadows es el mundo abierto mejor optimizado que ha creado Ubisoft en años. En todas las plataformas es una experiencia sólida y recomendable. - Os recomiendo adquirir Assassin's Creed Shadows y más juegos la saga con descuento en Eneba: https://ene.ba/Analista-Shadowhttps://www.youtube.com/watch?si=Kx0C6A_b2MfHyQGZ&v=FRTWf49NI5Y&feature=youtu.be -
Düz ps5 var bende quality modda kasıyor akmıyor oyun
Böyle hissedenler için balanced modu var 40 fps. O mod çıkmıyorsa tv ayarların doğru kurulu değildir; 120hz açık olmalı yani tvnin onu desteklediğini varsayıyorum oled dediğin için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Mart 2025; 21:10:37 >
Lg oled 65 de oynuyorum hocam 120hz destekliyor, tvnin kendisinde oyun yöneticisi var da, ben grafik ayarlarını hep oyun menüsünden yapıyordum bir kurcalayayım bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X