< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 6 Haziran 2023; 13:49:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar 3-4 otel arasında kaldık yardımlarınıza ihtiyacım var - Amara Family Resort Titreyengöl, Side, Antalya - Eftalia Aqua Alanya, Antalya -Granada Luxury Beach Avsallar, Alanya, Antalya - Sunis Hotel Su Konyaaltı, Antalya Merkez, Antalya - Utopia World Hotel |
|
|
Kirman Otelleri ile ilgili bir de şöyle tespitim var; tabii ki her zaman her otel için geçerli olmayabilir ama son iki yıllık erken rezervasyon dönemi fiyatlarını yakından takip ettim, Kirman otellerinin erken rezervasyon fiyatları çok büyük bir fırsat sunmuyor genelde. Mesela konunun ilk mesajındaki tarihlerden yola çıkarsak Kirman Sidemarin 17-22 temmuz arası 34.890 TL fiyat açıklamış. Şu anda aynı tarihlerde 38.960 TL çıkıyor. Benzer fiyatlarla çıkan Rubi Platinum 32.941 TL iken şu anda 46.422 TL veya Gloria otellerinden Verde 30.712 TL, Golf 37.800 TL ile açmış şu anda Verde 55.250 TL, Golf 68.000 TL. Önümüzdeki yıl da erken rezervasyonu takip edeceklerin dikkate almasında fayda var. |
|
|
Hayırlı olsun. Yıllardır şu kolluk şöyle, içi böyle, çocuğu şöyle tutuyor diye o kadar övüldüğünü gördüm ki.. Geçen sene eşim alalım diye tutturdu, aldık. İki gün kullandık sonra nasıl oldu bilmiyorum, kayboldu (ya da çalındı). Gittim aynı gün decathlon’dan kolluk aldım. Sonra bu kadar pahalı kolluk o decathlon’dan aldığımdan farklı ne yaptı diye defalarca kendime sordum. Mutlaka bunu alalım diyenlerin bir bildiği vardır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 6 Haziran 2023; 16:41:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet, Sorgun tesisinde içecekler beach bar dahil cam bardakla veriliyor. 4 yıl aradan sonra ilk defa cam bardakta içecek alabildiğim için açıkçası çok memnunum. Diğer bir memnuniyetim de, single malt viskiler dahil olmak üzere tüm içkilerin sahil barda da mevcut olması. Çoğu tesiste üst seviye içeceklerin sadece lobi barda verildiği malum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Haziran 2023; 19:39:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Amara Family resort a geçen sene gitmiştik. Pek tavsiye etmiyorum ortalama bir tesis. Ana binadan oda almama rağmen bahçe odası vermeye çalıştılar falan zor bela hallettik. Yemekleri de pek ahım şahım değildi yani ancak fiyat uygun olursa gidilir. Granada beac e gitmedim ama granada okurculardaydim bu sene . Beklentileri karşılayan bir oteldi . Gayet memnun ayrıldık. Amara Family den çok daha iyi bir otel. Utopia world de çok güzel bir otel doğanın içinde . Aguasi havuzu falan çok güzel ama deniz için büyük asansörü kullanmak gerekiyor. Çocuk varsa belki biraz sorun olabilir. Diğer otel hakkında bir fikrim yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar herkese selamlar, 2 yaşında bir bebekle herşey dahil denizi sığ olan oğlum girdiğinde herhangi bir endişe içerisinde olmayacağımız hemen derinleşmeyen denizi iyi olan otel önerisi alabilir miyim? tek şartım seturdan rezervasyon yapabiliyor olmam gerekiyor. Saolun. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 7 Haziran 2023; 11:9:49 > |
|