Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
325
Favori
653.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size de sormak isterim
    1 Ocak 2024 pazartesi gününe denk geliyor.
    2-3 gün kış tatili yapalım istiyoruz

İzmir çıkışlı herşey dahil kar kayak yapılabilecek nereleri önerirsiniz?
    Hep yaz tatili paylaşılıyor :))
    Biraz havamız değişsin 😀😀
    Bilgi ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kompocyo kullanıcısına yanıt
    Kendisi ETS Tur’un da sahibi olur. Yani sermayenin adamı:)
    Böyle bir soruya cevap vermesi beni şaşırtmadı ve bir 5 yıl daha bakanlık yapacak.
    Bu süreçte her yaz otel tatili yapmak biraz daha zorlaşacak Türk halkı için.
    Ekmek yoksa pasta yesinler de demiyor. “Sizin pasta neyinize, kuru ekmek kafi” diyor açıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 6 Haziran 2023; 1:5:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Biz burada kim hangi otele gidebiliri tartışmıyoruz, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ki burası fiyat performans konusu; ben de bu tatili Voyage Bodrum olarak fırsat bir fiyata almıştım (4 gece 12bin) 60 bine değil yani, otel değişimi sebebiyle bu tesise geçtik forumu aktif kullananlar daha önceden biliyor zaten. Her tesis hakkında bilgi sahibi olunabilmesi için deneyimlerimizi paylaşıyoruz burada. Dediğiniz gibi keşke oteller daha ucuz olsa, hepimizin kanayan yarası zaten bu konu o apayrı..

Paylaşımınız için teşekkürler. Biz de belek'e gideceğiz. Sorgun daha uygun fiyatlı olmasına rağmen memnuniyet oranı daha yüksek gibi geldi bana. Plastik bardak yok ve icki kalitesi de daha iyi. Daha once giden arkadaslarim da benzer yorumda bulundu. Neden böyle bir yaklaşım var anlayamadim açıkçası?

-Çocuk için kolluk öneriniz var mı ? Kollarını pişik yapmayacak su üstünde çok güzel tutan.

-Güneş kremi, yanmaktan nefret ediyorum ve esmer olsamda tenim hassas şöyle 1 kere sür bir daha sürmene gerek yok diyeceğiniz iyi bir güneş kremi var mı ? 100 faktör bile olur varsa.

Ateşledim bişeyler :)

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Gizli saklı yazılacak bir husus değil bu.

alacağınız 2 ürün var sadece

kolluk my mini baby

güneş kremi vichy capital soleil spf 50.

ikiside nokta atış ürünlerdir tavsiye ederim.

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Bizde de aynı kolluktan var gayet memnunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Myminibaby kullanıyoruz çok memnunuz tavsiye ederim.

MyminiBaby kollukta tektir.

Güneş Kremi: Sebamed 50 Faktör

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Güneş kremi özellikle yüz bölgesi için çok sık kullandığımız markaları yazıyorum. Uzun süre etklili oluyor.

La roche-posay anthelios dry touch yüz güneş kremi 50+

Vichy Capital Soleil Dry Touch SPF 50+

Özellik leke sorunu da varsa

Bioderma Pigmentbio Daily Care Spf 50 + 40 ml

Bilgiler için çok teşekkür ederim.Söylediğiniz üzere aşağıdaki kolluktan alıyorum.

2023 F/P Otel Fırsatları
    Merhaba, puanları daha yüksek dediğiniz gibi. Belirttiğim özellikler haricinde ben Belek’in daha üst seviye bir otel olduğunu düşünüyorum genel olarak. İki tesise 7 ay arayla gittiğimiz için rahatça kıyaslama fırsatımız oldu. Daha düşük fiyata benzer memnuniyeti sağladıkları için puanın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Yemekler, (Belek’in yemek büfesi ve içeriği Sorgun’dan daha geniş) asistan hizmeti, havuz sayısı ve bar sayısı, akşam şovları, pastanenin çeşitliliği, tesisin genel kullanım alanları, tesisin 12 ay açık olmasının getirdiği profesyonellik, Belek’te daha üst düzeydeydi.
    İkisine de gönül rahatlığıyla gidilir

Biraz bakındım ama pek bulamadım konuda aratınca.

Çocuklarla ne yapılabilir tavsiye vasa süper olur?

2021 de Calyptus'dan genel olarak memnun kaldık, ilk açıldığı seneydi birkaç aksaklık vardı ama iyi fiyata almıştık çok takılmadık. Geçen sene Sidera'ya gittik ama memnun kalmadık hatta aldığım zaman Rubi Platinum'la fiyatı aynıydı orayı seçmediğime pişman oldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Otel küçük bir alana inşa edilmiş. Gün sayısı artıkça sıkılabilirsiniz. Dış konsept güzeldi. Oturma alanları güzel dizayn edilmiş. Personel olarak çok iyiydi. İnsanları mutlu etmek için uğraşıyorlar. Odalar temiz ve yeni. Starbucks var. Yemekler yetersiz ve çok lezzetli olduğunu söyleyemem. Alkol kalitesi Orta alt. Mini bar girişte sadece bir kere dolduruluyor. Snack bar tarafı çok çeşitli ama orda da lezzet iyi değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 6 Haziran 2023; 16:26:49 >
  • akikara kullanıcısına yanıt
    Kirman Arycanda, Temmuz ayı için aldık. Çocuk dostu bir otel olarak görünüyor. Ersin Tekin'in videoları izlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 6 Haziran 2023; 16:27:2 >
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.