S23 256gb vericem.. takas 18k, nakit 26k ama satın alınacak her modelde extra destek vermiyor.. alacağım cihaza karar veremedim.. şarjı kesinlikle uzun gidecek ve en azından günümüz şartlarında en az 2 sene kullanabileceğim bir cihaz bakıyorum.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (105. sayfa)

-
-
Bu kadar saçma sistem görmedim internette belirttiğimle gelen kurye aynı şeyleri işaretledi fazladan 7000 ek ödeme çıktı iptal ettim kimseye önermiyorum bu sistemi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Söylemediniz internette ben yaptigimda böyleydi şimdi neden böyle diye
söyledim kuryede de suç yok merkezi aradı telefonda sistem ne gösteriyorsa o dediler saçmalık
-
Hocam benim para yatti. Firma 3 gün içinde yatiriyor. Hb de bir hafta içinde 5000 iade etti. Söyledikleri fiyatı da onayladılar fiyat kirmadilar. Cihaz da temizdi zaten kutusuna sarip gönderdim. Bilginiz olsun
Nakit teklif nasıl alıyorsunuz? Ben ne zaman eskiyi getir yeniyi götür kısmına girsem kapıda seçeneği çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teklif çıktığı ekranda asagi kaydırınca nakit seçeneği var. Cihazınız modelini seçtikten sonra gelen ikinci kısım.
Nakit mi daha mantıklı takas mi hocam?
Örnek olarak iPhone 11 için düşünelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu ben de merak ediyorum.
-
Ben Samsung S24+ alırken faydalandım. Iphone SE 2020 128gb telefonu nakit olarak işaretledim. 1 hafta içinde dedikleri rakam hesabıma yattı
-
Arada elle tutulur bir fiyat fark etmiyorsa direkt takas daha az riskli olur. En azından kapıda ne ödeyeceğini bilirsin. Fiyat farkı nakitte elle tutulur bir rakamsa ve cihazına da güveniyorsan nakit daha iyi bence
3 yıldır kullandığım iPhone 13'ü (bunu da eskiyi yenile ile almıştım), yaklaşık 16 bin TL farkla 16E ile yenilemiş oldum. Gayet güzel sistem
-
s20fe 256gb'a 3000 destekle birlikte 10965 veriyor, baya iyi aslında kırmazlarsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Temmuz 2025; 10:6:23 > -
Bugün teklif mantıklı geldi iphone 13 128 gb takasa verdim 3.500 ek destek dahil 29.715 teklif verdi sistem.
Batarya %86 gelmişti artık.
41.500'e iphone 16e 128gb aldım bir sıkıntı çıkmaz ise 11.785 tl maliyetle yenilemiş olucam bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 9 Temmuz 2025; 20:29:49 > -
Nakiti mi seçtiniz ödeme yöntemi olarak?
Evet nakit seçtim kargoya verdim
-
Kesinti oldu mu
Bugün gönderdim daha 1-2 güne sonucu belli olur güncellerim
-
Unutmazsanız çok memnun olurum hocam
Ben geçen ay 16e sipariş vermiştim 39.500e, s24fe 256gb cihaza toplam 21.600 veriyorlardı. Gece 12 gibi cihazımı alacak firmayı araştırdım, her şeye fiyat kırıyorlar diye şikayetler okuyunca siparişi kargoya verilmişken iptal ettim. Sabah hepsijet geldi, dedim iptal etmiştim abi merkezi arayın dediler. Uygulamaya girdim, yenileme sürecini takip edilen bölümde süreci iptal edemiyorsunuz. Hb müşteri hizmetlerini aradım biz iptal edemiyoruz hepsijet geldiğinde iptal etsin dediler. Hepsijetin bölge müdürü aradı, uygulamadan iptal edin dedi abi dedim bu nasıl iş hepiniz birbirinize atıyorsunuz. Neyse dedi ben mail atayım iptal etsinler diye.
Ben siparişi iptal ettim iphone'u onda sorun yok. Para da geri yattı ama yenileme süreci 40 gün oldu devam ediyor. 1 ocakta kargoya vereceksiniz yazıyorbaşımıza iş almazsak iyidir.
İptal etme nedenlerimden birisi de kapıda yenileme sanmıştım, değilmiş. 2 aylık cihazımı ne yapacağını bilmediğim bir firmaya gönderemem. Kapıda gelsin kusursuz cihazı görsün, yüklettiği uygulamadan parçaların da orijinal olduğunu teyit etsin alsın gitsin. Kapıda yenilemeyi bir süredir göremiyorum ve 16e de 42bin seviyelerinde dolaşıyor. Değiştirmem daha sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 9 Temmuz 2025; 21:21:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X