Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur6600 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.121
Cevap
138
Favori
249.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben yardımcı olayım. iphone 16 aldım. İphone 12 mini verdim nakit seçeneği ile. Çizik vardı onu seçtim, batarya %80 altındaydı onu seçtim. Fiyat 15790tl gibi bişey çıktı. 3500tl iphone 16 satın aldığım kredi kartına iade geldi, kalan kısım hesabıma yattı. Kesinti olmadı. 12 miniyi çok iyi fiyattan okuttum:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nakit olarak iphone 15 proma 62800 veriyolar telefonumun kondisyonu 100 diyenilirim ücret kırarlar mı yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt

Firma 2.000 tl kırdı kasadan dolayı bir, iki tane iğne ucu kadar beyaz nokta vardı incik boncuk incelersen anca öyle göze çarpacak durumdaydı neyse gene iyi fiyata gitti kimseyle uğraşmadan ek destek dahil 27.700e gitmiş oldu iphone 13

• redali kullanıcısına yanıt
    Benimki de benzer kozmetik durumdadır gerçekten güzel fiyat vermişler değiştirme işini düşüneceğim. Teşekkürler geri bildirim için

• elliyedi E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• redali kullanıcısına yanıt

Hangi firma hocam destekbilişime gönderdim bende bugün. Garantili teknoloji absürt fiyat kırdı.

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Garatiliye gitti benim eskiden easycepe gidiyordu daha iyidi bu garantili biraz uyuz

• Dün destekbilişime ulaştı İphone 13 128gb 29.220 teklif ettiler. Gidince 23.750 ye düşürdüler. Yüksek teklif verip cihazı gidince nakitte öldürüyorlar. Günlük kullandığım telefon hiç bir sorunu yoktu. Kasa falanda noktasal 1-2 şey vardı. Pil %86 idi. Hadi kırsında 2-3 bin kırsın. Abartılı bir fiyat kırdılar.

• Herkese selamlar,

İphone 15 128 gb sahibiyim pil %89 telefonumun garantisi devam ediyor.

Honor magic 7 pro alacağım

Telefonum kusursuz nakitte 42760₺ ek ödeme olarakda 8000₺ sayıyorlar

Alacağım telefonda 53500₺

Acaba telefonu bu şekilde verdiğimde fiyatı öldürme durumları nedir ?

Yani bu ödemeyi nasıl tahsil ediyoruz ? Beni aydınlatabilir misiniz ?

• muco190358 M kullanıcısına yanıt
    Neresi bu fiyata veriyor hocam fiyat çok iyi

• remy_ kullanıcısına yanıt

Kardeşim merhaba,telefonu verdin mi acaba takasa?Kaca saydılar?Bende de aynı model var da nakit iade düşünüyorum.

• violason kullanıcısına yanıt

hepsiburada nakit yenileme

• onur1155 kullanıcısına yanıt

Hayır vermedim alacağım telefonlar ekran olarak çok büyük.. kucuk ekran cihaz yine s24 ve s25.. o zaman da anlamı kalmıyor degismenin

• remy_ kullanıcısına yanıt

iphone 13 verdik geçen ay honor magic 7 pro aldık. hiçbir kesinti yapılmadı en yüksek tekliften geri aldılar.

• acemix kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, hangi firmaya yolladınız hocam hatırlıyor musunuz?

• acemix kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın bende aynı şekilde 4 ay garantili 128 gb iphone 14 verip honor magic pro 7 almak istiyorum ama kapıda teslimatta 29.000 tl nakit gönderimde 34.000 tl veriyorlar. Cihazda hiçbir çizik vs yok sıfır gibi sadece pil sağlığı yüzde 82 olduğu için fiyat kırarlar mı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur6600 -- 30 Temmuz 2025; 1:30:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz kapıda ödeme mi yoksa nakiti mi seçmiştiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugur6600 kullanıcısına yanıt

bu telefon bu kadar iyi mi yaa 13,14 falan verip alınıyor, tamam 8k iyi para ama...

• ugur6600 kullanıcısına yanıt

Ben kredi kartı ile ödedim ve kapıda değişimi seçtim eski telefonu kontrol edip aldı, yeni telefonu teslim etti.

Öderken direk fiyattan düşüyor bu şekilde telefonda eksik yoksa sıkıntı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 30 Temmuz 2025; 16:13:13 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.