Bayağı genelleme yapıyorsunuz misal Etiler bile büyük kısmına gpon geleli iki sene oldu bir çok faktör var bu durumu etkileyen @mafaky Israrla konu sapıyor BTK da herhalde kalemler yazmıyor karar haftaya kaldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (39. sayfa)

-
-
VDSL için yolun sonu +100 mbit hızları verecek olsalar alırsınız rahatlıkla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kararın çıkmayacağını hepimiz biliyoruz da işte bir ümit bekliyorsunuz. Upload artışı isteyen kimse yok arkadaşlar, şu forumda 2-3 kişi kaldık Upload artışını merakla bekleyen. Kimse istemiyorken Türk Telekom ve BTK'nın yöneticileri neden bu yükselişi yapsın ?
-
upload vdsl de daha yuksek olabilir hep sınır koyuyorlar bizim normal şartlar bekleme devam edersek ömürümüz fiberi bile görmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 25 Şubat 2023; 1:22:17 > -
16 mbps kullanıp upload hızı halâ 800 kbps olan var mı? 1024 olması gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dolu, 16 Mbit kullanan 3 milyon civarı hat var, birçoğu halen 799 kbit
-
fiber de bile 16 mbps alanlar var
-
İlginç. 8 mbps için bile 1024 kbps veriyorlar artık uploadı.
onlar yeni bağlatanlar için oluyor genelde, benim eski ADSL hattım var 799 geliyor.
-
Benim eski Adsl geçenlerde 1 Mbps upload olmuştu birden bire :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be, uçuyorsunuz desenize :) Amerika ve avrupa ülkelerinde 90lı yılların sonunda alıyorlardı 1 Mbit gibi hızları, 25 sene sonra onlara yetişmeyi başardık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 25 Şubat 2023; 10:36:49 > -
Şuan max hızı tahadüt verdim (100Mbıt) artık paraya kıysamda daha üst hıza geçemem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç mbıt kullanıyorsun alt yapı ne modemin ne
Benim 18 yıllık 8 mbps hattıma 1023 kbps upload geliyor. Eski yıllarda 799 idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Şubat 2023; 12:46:43 >
Ftth vdsl miydi 🤔
Arkadaşlar upload hızları artacağı kesin mi belli oldumu acaba.
-
Hızın bayağı iyide ondan sordum vdsl mi diye benimde vdsl 100mbıt 91 92mbıt hız alıyorum telekom modem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X