< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Mayıs 2022; 11:11:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
amazon.com, amazon.de, amazon.com.tr üzerinden defalarca sorunsuz alış veriş yaptım. Ancak müşteri hizmetleri konusunda en berbat olanı amazon.com.tr amazon.com.tr'ye ise yaklaşık 10 adet ürün, monitör, saat, vb. elektronik eşyayı sorunsuz iade ettim. Çalıştıkları kolay gelsin firması Ekol Lojistik'in yan kuruluşu. Ekol bu işi gerçekten iyi yapıyor. Ancak mng ve diğer kargo firmaları ile olan ilişkilerini gözden geçirmeleri şart. Geçmiş olsun, en kısa sürede sorun çözülsün diyelim. |
|
amazon iadesinde aramex gibi bir seçim varken mng biraz hata olmuş, geçmiş olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 19 Mayıs 2022; 11:44:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 19 Mayıs 2022; 11:58:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Böyle bir şey yaşanması kargo çalışanından kaynaklıdır diye düşünüyorum, amazon tarafında bu iş daha sıkı takip ediliyor. Bankanıza chargeback açın, amazon ve kargo firması hakkında suç duyurusunda bulunun ve internette ilgili sitelere şikayetinizi vurgulu bir şekilde yazın. Bir kaç noktadan kendilerine gelen geri bildirimden her şirket rahatsız olur. |
|
Çok geçmiş olsun. Ekşisözlük'te benzer hırsızlık konusu vardı. Linkin aşağı bırakıyorum. Size fikir verebilir. Amazon konusunda 6bin - 8bin liralık ürünleri geri iade yaptım. 6bin liralık ürünü 3 defa iade ettim sorunlu çıkıyordu. Kim çaldı kesin bilinmez ama kargoların bu konuda durumları kabarık. Kamera kayıtlarını ilgili dataları olay yargıya intikal edince seve seve hepsi verecek. Bürokrasi ülkemizde malesef ağır işliyor. Siz ikinci el sitelerine de bakın. Zebramo,letgo,sahibinden,gardrops,dolap vs 28 mayıs 2019 aras kargo rezaleti https://eksisozluk.com/28-mayis-2019-aras-kargo-rezaleti--6080988< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 19 Mayıs 2022; 12:24:49 > |
|
For someone who was never meant for this world, I must confess I'm suddenly having a hard time leaving it. Of course, they say every atom in our bodies was once part of a star. Maybe I'm not leaving... maybe I'm going home
GATTACA |
|
Bildiğim kadarıyla kargolar kg değil desi olarak bakar ve boş telefon kutusuda 2 desidir dolu telefon kutusuda 2 desidir. Amazonda kamera kayıtları vardır açarken amazondan kaynaklı bir sorun olacağını düşünmüyorum eğer sorun varsa kargodadır ama günlük bir şube 400 500 paket transfer ediyor en az içerisinden seçeceğini sanmıyorum eğer gönderen arkadaş art niyetli birşey yapmadıysa hem kargoyu hem amazonu mahkemeye verebilir sonuçta hem amazonun hem kargo şubesinin hem şube araçlarında kamera kaydı oluyor. Kimdeyse suç ortaya çıkar. |
takılan hattın numarasına ulaşamıyor musunuz ? telefonu kapattırmak yerine önce numraya ulaşmayı deneyin. polise çalıntı bildirimi de yapabilirsiniz sanırım. öncelik telefonun bulunması olmalı. son çare kullanıma kapatırsınız. |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|