Şimdi Ara

KARADENİZ ve RİZE DÖKME SİYAH TÜRK ÇAYI FIRSATLARI / KAMPANYALARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
28
Favori
20.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalitesi nedir bilmiyorum ama carrefourda carrefour markalı çaylarda 1 alana 1 bedava var, rize çayı kg fiyatı 67 tl filiz çayı 72 tl gibi oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çaylar vega üretimi, biz bir kez şoktan deren marka filiz çay almıştık, o da vega üretimiydi ve vasatın üstünde bulmuştuk (6,5/10), carrefourda şu an 148,5 tl, kg fiyatı 79 tl, ben evimin yakınındaki mini carrefourdan 6 tane vardı hepsini aldım, daha da olsa hepsini alırdım, uzakta büyük carrefour var, gitmeye üşenmezsem orada ne kadar varsa toplayacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara Yenigün grossta beta tea çeşidin biri 159 diğeri 189 lira gibi birşeydi.
    Karali premiumda 189 civarıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaykur hediyelik çay ini cok beğeniyorum. Marketlerde göremiyorum. İnternette var

• Tea1986 diye bir marka var. Deneyen varsa yorum yazabilir mi?

3-4 ay önce denk gelmiştim. O zaman 5 kilosu 900 diye kampanya yapmışlardı. Şimdi baktım fiyatları uçmuş.

https://www.tea1986.com.tr/urun/tea1986-mayis-cayi-2000gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 24 Temmuz 2025; 4:0:36 >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Mayıs çayı olandan 3 kg aldım hocam. ben beğendim tozu az, içimi güzel uygun olursa gene alırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

Vod.pay karta 540 yukleyim dedim. 18.90 işlem ücreti kesiyor. Hesaptan havale falan olmuyor mu? Bayilacaz mi mecbur?

• dashwood kullanıcısına yanıt

Caykur Altinbasla karsilastirirsaniz hangisi daha iyidir?

Altinbasin fiyatı epey arttı. Uygun fiyatli ama kaliteli alternatif bir çay arıyorum ama bulabilmekgercekten zor

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Ben fiziki kart almadım. Sanalkart oluşturdum. Oraya yükleme yapıyorum. Banka kartımı siteye ekledim. Sanal kartin üzerine tıklayıp bakiye yukle diyorum ve bugune kadar hiç komisyon, işlem ücreti ölemedim.

Altınbaştan daha iyi bence tozu çok daha az, tercih edilebilir

Benim de sanal Hacı. 3-5 ay öncesine kadar kesmiyordu.

Edit : bonus Kart secince işlem ücreti çıkıyor. Enpara seçince çıkmadi.

Bu Mayıs çayından ben de 1 kg aldım, bakalım nasılmış. Kargo bedava, 325 TL. Biraz pahalı tabi ama, bu marketlerde satılan hiçbir çay da hoşuma gitmiyor. İcmisken kalite içmeli. Beğenmezsem internetten Çaykur hediyelik çay alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 24 Temmuz 2025; 23:47:27 >
  • Çayı alanlar aldıkları çayların paketlerinde yazan tarihi söylerlerse sevinirim. Bu senenin Mayıs çayı çıktıysa şans verilebilir.

• Sanırım konuda adı geçmişti bu çayın. File markette mevcut ama fiyat/performans ürünü değil sanırım. Bundan alıp çaykur altınbaş veya beta taç yaprak ile harmanlarsak sonuç nasıl olur acaba.

KARADENİZ ve RİZE DÖKME SİYAH TÜRK ÇAYI FIRSATLARI / KAMPANYALARI

• Beta marka çayları severek içiyoruz. Kendi sitesinde kampanyaları oluyor. Kızıl demi içiyoruz genelde daha hafif. 3 adet 1 kg alırsanız 170 Tl adedi. Yüksek tepeleride güzel, ama demi biraz daha yoğun oluyor.

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

Hocam bu çay hangisi bahsettiğiniz, kilo fiyatınada 79 yazmışsınız

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    Carrefour marka çaydan bahsetmişti

• BETA TEA TAÇ YAPRAK
    1KG X 3 ADET ALIMDA
    1 KG = 180 TL`ye geliyor.

Yaş çay alım fiyatı yeni sezonda yülseltilince Çaykur da paket çaylara zam yaptı malum.

Beta Tea aylardır sık sık yaptığı benzeri kampanyalarla Beta Tea Taç Yaprak`ın kilosunu 165-180 TL arasında satıyordu.
    Sanıyorum artık yeni kampanyalarında
    190 TL altında satmaz.
    2 haftadır meşhur Lazika ilk hasat mayıs çayı içiyorum. %15 indirimle aldığım halde kilosu 430 TL`ye geliyor.
    Evet,demindeki burukluğu seviyorum,tozu da daha az.
    Lazika`da ama kesinlikle 180 TL`ye Beta Taç Yaprak varken değmez.
    Ayrıca bahsettiği gibi 3 filtreden geçmiş,sıfır tozmuş hikaye.Beta Taç Yaprak ile arasında az bir fark var toz konusunda.
    Yalnız demindeki sertlik mi desem ama sertlik değil tam olarak,burukluk denir kivi yerkenki ağızdaki tad ve tepki. Onu seviyorum. Kahvehanelerde,çay ocaklarında bunu içine bişey katarak yapıyorlarmış.
    Doğuş Exportta olduğu söyleniyor. Bu yüzden Doğuş Export alan kullanan kahvehaneler ve çay ocakları olduğunu görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 31 Temmuz 2025; 7:27:46 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.