Şimdi Ara

KARADENİZ ve RİZE DÖKME SİYAH TÜRK ÇAYI FIRSATLARI / KAMPANYALARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
206
Cevap
27
Favori
19.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalitesi nedir bilmiyorum ama carrefourda carrefour markalı çaylarda 1 alana 1 bedava var, rize çayı kg fiyatı 67 tl filiz çayı 72 tl gibi oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuysal3456

Kalitesi nedir bilmiyorum ama carrefourda carrefour markalı çaylarda 1 alana 1 bedava var, rize çayı kg fiyatı 67 tl filiz çayı 72 tl gibi oluyor
    Çaylar vega üretimi, biz bir kez şoktan deren marka filiz çay almıştık, o da vega üretimiydi ve vasatın üstünde bulmuştuk (6,5/10), carrefourda şu an 148,5 tl, kg fiyatı 79 tl, ben evimin yakınındaki mini carrefourdan 6 tane vardı hepsini aldım, daha da olsa hepsini alırdım, uzakta büyük carrefour var, gitmeye üşenmezsem orada ne kadar varsa toplayacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara Yenigün grossta beta tea çeşidin biri 159 diğeri 189 lira gibi birşeydi.
    Karali premiumda 189 civarıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaykur hediyelik çay ini cok beğeniyorum. Marketlerde göremiyorum. İnternette var

• Tea1986 diye bir marka var. Deneyen varsa yorum yazabilir mi?

3-4 ay önce denk gelmiştim. O zaman 5 kilosu 900 diye kampanya yapmışlardı. Şimdi baktım fiyatları uçmuş.

https://www.tea1986.com.tr/urun/tea1986-mayis-cayi-2000gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 24 Temmuz 2025; 4:0:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.