Şimdi Ara

Avrupa Parlamentosu tek tip şarj girişi önerisini onayladı: USB-C tek standart oluyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
2
Favori
10.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

IPAD type-c habire tak çıkar daha bozulmadı :)

Eski Nick Jackdaniels#8482; Katılım zamanı : 5 Ekim 2005

• USB Type-C iyidir hacı dayı. sürekli kablo arıyoruz,her gidilen yerde kablo sıkıntı oluyor.buna bi çözüm bulunmalıydı.bunu da yapsa yapsa ab yapar.darısı diğer ülkelerin başına ne diyeyim.

• Seneye tamamen kaldıracak herhalde bu sefer de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot; Bir Diktatörün Yönetim Şekli , Demokrasi&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#39; de Halkın Olaylara İlgisiz Kalması Gibidir.&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Type-C'nin soket tipi MicroUSB'den bile daha dayanıksız.

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

İşkembe-i kübradan sallıyor o arkadaş.

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

5 yıllık meizu cihazımda en ufak bir sorun yok type c portunda da kablosunda da.

**Antiblok hareketi
  • Ya kaldırın şu sok çıkar işlerini be. Mıktanıslı sistemler daha iyi. Elektrik zaten kablosuz olarak iletilebiliyor. Aha buraya yazıyoruz, birkaç sene sonra getirebildikleri yenilik hızı yavaşladığı için şarj girişinin kaldırılmasını büyük bir olay gibi lanse edecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

Sanki para verdinde mi aldin? Sana sponsorlardan dunya kadar geliyordur hemide BELESSSSS

yeme bizi gun 

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Turkiye AB nin teknolojik uyumluluk basligi altindaki her karari onayladi hatta en kolay ve ilk gecen AB uyumluluk paketi buydu. Yani Apple turkiyede Iphone satacaksa Almanya Italya Fransada ne satiyorsa onu satacak.

Kablosuz sarj yaygin olmadigi icin fiyata zam yapip onuda kutu iceriginde sunacak o zaman yada ben ayrica alip para vericem. Her durumda bu Iphone satisina yansiyacaktir. Ayrica Apple firmasi kablosuz sarjada "Super Speed Retina Charge" diyerek yeni bir standart koyar androidlerle calismaz ama x2 fiyat ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 22 Nisan 2022; 19:32:1 >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Türkiye, Türkiye gibi AB kararlarını önemseyen diğer ülkeler(varsa) ve AB ülkeleri. Türkiye'de satılacak olan iPhone'larda kutudan gelen kablo kutudan gelen adaptörle kullanılabilecek. AB Türkiye'ye de çile çektirmiş oldu. Durum daha da vahimmiş meğersem. İngiltere, İsviçre vb AB'de olmamasını anlamamak zor değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

I LOVE THIS GAME
  • AB'ye özel iPhone çıkaracak halleri yok. Bundan sonraki modeller Type C girişli olacaktır. Hadi yine iyisiniz, yüksek hızlı şarj ve yüksek hızlı veri aktarımlarını ister istemez getirecekler. Type C çok daha hızlı.  

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.