< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (88. sayfa)

-
-
Hocam şu anda internetiniz stabilken 1.1.1.1 IP adresine tracert yapar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
benim bu şekilde
-
-
Çok teşekkür ederim hocam, sizinki fiber mi VDSL2 mi?
Benim VDSL2 TurkNet 1.1.1.1 17 ms civarı.
Fiber benim ki
-
Fiber olduğu ping'inizin iyi olduğundan belli, iyi kullanımlar...
Yakın zamanda gıbırnete geçeceğim.10 tl daha verip hiç değilse rahat ederim. 100tlye bu kadar çile çekmek sinir bozucu cidden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cumartesiden beri nakil bekliyorum perşembe oldu yok abi adamlar whatshaptan bir yazıyor bir yazmıyor daha geçmeden pişman oldum adamlar cevap yazmıyor yaw
-
yeni geçiş yapıcam beklemelimiyim sizce ?
-
İnernet sitesi vs. yokmu? Nedir bu sistem, superbox gibi mi?
-
Internet Servis Sağlayıcısı hocam sitesi burada. Detaylı bir sorunuz varsa özelden yardımcı olabilirim ya da forumda mutlaka cevap verirler.
-
Türkiye içinde internet şuan hızlı. Yani sunucuları türkiye de olan yerler için sıkıntı yok girerken vs. ama yurt dışına bağlanırken sıkıntı var. Özellikle online oyunlarda PL %45-50 düzeylerinde. Packet loss yaşıyorum deli gibi.
-
Beklesende bişey farketmeyecek. 3 ay önce problem yaşamıştık o günden sonra bi çok üye 2 gündür sıkıntı yaşıyor. Bugün herşey süper olur ama 2-3 ay sonra yine bi sıkıntı gelmeyeceğinin şuan için garantisi yok.
Geçiş yapacaksan eğer bunu bilerek geçmen doğru olur.
-
AirFiber den ziyade bu konuda dönen muhabbetler Telekom alt yapısı ile verilen klasik internet hizmeti. Arkadaş link paylaşmış zaten.
-
geçme kardeş. ucuz etin yahnisi böyle oluyor. ben geçen bir müşteri olarak perişan oldum 2 gündür.sağlam firmalarla çalış perişan olma. aboneligi onayladığın zaman 90 gün buradasın.
-
yurt dışı çıkışları ve oyunlardaki ping durumu düzeldimi arkadaşlar?
-
En son sabah 8 gibi baktığımda halâ daha paket kaybı var gözüküyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X