Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • simos35 kullanıcısına yanıt

    paket kaybını nasıl tespit ediyorsun hocam?

    bana da gösterirmisin?

  • Ping plotter programı sayesinde veya oyunların kendi test kısmından genelde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neti gelmeyen varmi bizimki halen gelmemis tatildeyim ilgelenemiyorum kafami yediler 3 ayin bitmesini sabirla cekiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2022; 10:19:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    nerde sorun yaşıyorsun hocam? kullanıcı adın parolan geldimi? sesli onay aldılarmı? sesli onay aldılarsa whatsapp dan hala internet kutusundan sinyalin gelmediğini yaz.ilgili birime mesajını aktarıyorlar. gün içerisinde 2 3 defa yaz.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten 40 gunluk uyeyim kesintiden beri halen gelmemis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    kimsede öyle bir sorun yok hocam. kesinti dedigin dün ve ondan onceki gün 15 20 dk net kesildi adsl ışığı söndü sonra geri geldi. hatta suan icin net de bi sorun yok. sayfalara hızlı giriyor. bir tek oyun pingleri yuksek. onlarıda hallediceklermiş.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Herkesin kesikti 2 gundur ben serapmi gordum konuda? neyse ariza kaydi actialar tatilde olucagim zamani buldu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2022; 10:48:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    kendi adıma konuşucam. net kesildi 20 dk sonra geri geldi. geldiginde evet yavaştı internet ama zamanla düzeldi.öyle 2 gün filan kesik olmadı 2 gün kesik olsa internet kutusunu yıkarlar.

  • Bugün TurkNet'ten İnternet Kutusuna geçişim sağlandı. İnternetim yaklaşık 10dk falan kesik kaldı sonra yeni kullanıcı adı ve şifresi sms olarak geldi. Modeme zaten otomatik girilmişti bilgiler, restart yapınca internet aktif oldu.


    Ancak benim şöyle bir sorunum var. Evden çalışıyorum ve intenet kutusu üzerinden şirket vpn'ne bağlanamıyorum. Kendi şirketimle baktık soruna internet kutusunun bir filtresine takıldığını söylediler. Bazen aile, çocuk filtresi gibi durumlarda böyle şeyler olabiliyormuş. Bakalım şimdi bir arıza kaydı oluşturdum umarım en kısa sürede çözerler durumu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 28 Temmuz 2022; 11:40:13 >
  • -Rango- kullanıcısına yanıt

    Arıza kaydını açıp bekleme hocam. Whatsapp üzerinden de ilet.


    Bende 3-4 farklı vpn ile farklı adreslere bağlanıyorum hiçbirinde sorun yaşamadım. Senin problemi de çözeceklerdir.

  • müşteri hizmetleriyle görüştüm. yurt dışı sitelerine bağlantı ve oyunlarda ping sorunun farkındayız . gün içerisinde cözücez dedi. müşteri hizmetleriyle baya uzun bir süre sohbet tadında sohbet ettik. adamlar baya oyunculara yonelik hizmetler yapıcaklarını pinglerin cok iyi durumlara getirileceginden filan söz ettiler. hatta takıldıgınız forumları bize bildirin müşteri danışmanı atayalım dediler. bildirdim bende. :)Türk net çalışanı gibi buraya danışman gelicek.sabır etmekden başka şansımız yok. başka firma gibi yalan dolan söylemiyorlar kusurlarımızı biliyoruz dediler. düzelticez söz veriyoruz dediler. bende onların yalancısıyım.durum bu

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    İnternet Kutusu'nu bu yüzden seviyoruz işte hocam :) Ben evde, hem İnternet Kutusu hem de Millenicom kullanıyorum. Milenide sorun yaşadığımda vay halime. Fiber olmasına rağmen ve iki hatta aynı kablo üzerinden gelmesine rağmen Milenide bağlantım kopuyor kimseye ulaşmak mümkün değil, arıza kaydı bırakıyorum canı isterse 1-2 güne kendi kendine geliyor. Bir ara 1 hafta internetsiz kaldım Millenicom'da. Bu arada İK'da aynı fiberden gelmesine rağmen onda sorun olmuyor. Sorun olsa bile en azından karşında canlı muhatap var ve dediğin gibi yalan dolan yok esnaf mantığında samimi cevaplar veriyorlar. Bu yaklaşımları samimi geldiği için beni rahatlatıyor açıkçası. Ben bu tarz firmaların çoğalması düşüncesindeyim ki diğer büyük firmaların biraz burunları sürtsün. Aynı kalitede hizmet veremiyorum, yada daha fazla kar edip satarım ,müşteri bana mecbur demekle, DDOS saldırıları düzenlemekle olmaz bu işler.





  • Valorant hesabım ik yüzünden 1 hafta ban yedi afk kalmaktan...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

    valla benimde cok hoşuma gitti. hatta bizden ne istiyorsanız lütfen yazın onları getirelim dediler. ve müşteri lerin mial yoluyla yazacangınız öneri eleştiri için bir mail adresi paylaştı.müsait olduğumda yazıcam. sizde yazın.başkalarının yapmış olduğu hataları yapmasınlar. önerilere çok açıklar.


    abone@internetkutusu.com.tr

  • -Rango- kullanıcısına yanıt

    İlk başvuru ve evrakların gönderimi vs derken kaç günde geçiş oldu ?

  • hala belirtilen rakamlara internet veriyorlarsa iyi bence. herhalde sınırsızdır tahminimce.

    fiyat baya iyi.


    tabi altyapı,hizmet vs bilemiyorum.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, ben Turknet'ten ISS'nize geçiş talebi oluşturan yeni müşterinizim.


    Donanım Haber Forumda bir müşterinize sizin önerilere açık olduğunuzu belirtmişsiniz, ben de kendi önerilerimi paylaşmak istiyorum.


    Öncelikle biz müşteriler olarak TurkNet'e zam yapmalarından daha ziyade "Haziran 2023 Sabit Fiyat Garantisi" sözlerini tutmadıklarından dolayı kızgınız, ayrıca sözlerini tutmak için 10 ay peşin ödememizi şart koşuyorlar.


    Bir de sabit fiyat garantisi 1 Mart - 1 Mayıs arası geçerliydi diye kelime oyunu kullandılar, çünkü bu sabit fiyat garantisini verdiklerinde 1 Mart - 1 Mayıs arası abone olanlara geçerli diye bir ibare yoktu. Verdikleri garanti tüm aboneleri kapsıyor gibi gözüküyordu.


    Ayrıca daha bitmedi, kendi destek forumlarında "ZAM" kelimesini yasakladılar, zammı eleştiremeyelim diye.


    Biz müşteriler olarak sizin de böyle hatalara düşmenizi istemeyiz, unutmayın iyi mal her zaman kendi iyi reklamını yapar.


    Yani öyle TurkNet'in yaptığı gibi yayıncılara sponsor olmak yerine o paraları müşteri lehine kullanırsanız/altyapı yatırımlarında kullanırsanız işte o zaman tercih edilesi bir firma olursunuz.


    Ayrıca şahsi bir önerim var dikkate alacağınızı umuyorum;


    Türkiye'deki tüm ISS'lerin erişim engelli sitelere sansür uygulamakla yükümlü olduğunun farkındayım, ama bazı ISS'ler mesela Superonline yükümlü olmadıkları halde sansürü öyle bir abartıyolar ki sanki kraldan daha kralcı gibi davranıyorlar.


    Sizden isteğim yasalara mümkün olduğunca takılmadan sansürü abartmamanız olacaktır, farklı DNS kullandığımızda buna saygı duymanızı ve kullandığımız farklı DNS'leri hijacking etmemenizi talep ediyorum.


    Sanırım ISS'ler sansürü abartınca BTK'dan vergi indirimi falan alıyorlarmış, ama unutmayın sizin kâr ettiğiniz kitle BTK değil, müşterilerdir.


    Bu önerilerimi dikkate alacağınızı umar, iyi günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 28 Temmuz 2022; 13:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

    ben senin yerinde olsam bir firmayı başka bir firmaya şikayet etmezdim. dedikodu gibi bişey bu. ve kurumsal firmaların başka firma hakkında söyliyeceği bişey olamaz. yorum yapamazlar. sen internet kutusundan neler istiyorsun onları yaz bence.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    E-Mail çoktan gitti maalesef...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet fiberden geçerken modem işleri nasıl oluyor acaba? turk telekom modemi üzerinden turknet kullanıyorum modem iadesi yapmam gerekiyor mu?

  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.