Online işlem merkezi çok basit ve yavan geldi. Bu geçici mi yoksa normalde de böyle miydi? Ne modem şifresini görebiliyoruz ne davet ettiğimiz kişileri görebiliyoruz? Kaç kişi davet ettik kaçı kaydoldu. Hak kazandık mı vs. ? Hat bilgilerinin teknik detayları falan yok. Sadece abone adı soyadı ve kaç gb internet kullandığı yazıyor o kadar. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (160. sayfa)

-
-
Fiyat performans açısından 10 numara, ve en azından muhatabımız olan biri oluyor karşımızda. 100 mbit VDSL aldım Türk Telekom dan hiçbir farkı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başından beri böyle ama bahsettiğiniz tüm eksikler iletildi. Halledeceklerini söylediler.
-
son zamanlarda bende memnunum sıkıntı yok.
şu halk bankasına yada yapıkrediye oto ödeme getirseler iyi olur işimin gücümün arasında unutucam faturayı birgün :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Eylül 2022; 20:39:27 > -
Patlar hocam bu haftasonu derbide benden demesi:D
-
Selam herkese,
Apartmanımıza Türk Telekom sarı fiber kablo ile kutu koydu. Bende hemen paketimi Ekstra kutuya taşıdım. 21 Eylül'de bağlantım sağlandı ve şuanda benden başka kullanan yok. 21 eylül tarihinden beri her gün hız testi yapıyorum ama çıkan maksimum hız 224 Mbps. Normal şartlarda 260-270 mbps aralığında hız almam gerekli. Neden bu kadar düşük kalıyor sizce? (Ont cihazı Huwai HG8010H) @internetkutusu
Yardımlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakes -- 28 Eylül 2022; 10:36:44 >
-
Çünkü 250 MBps diye bir tanımlama yoktur hocam sistemde bu sadece bir ticari hile diyelim . Hatta 200 MBps tanımlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç hoş olmamış ben Türknette birçok arkadaşımı getirip sorgusuz sualsiz ücretsiz aylık internet kazanmıştım. Kişiye göre muamele arada bir işleyen sistem? Aslında fiyatları açısından bende geçmeyi düşünüyordum da emin olamadım şimdi.
-
-
Siz kullanıyor musunuz? Memnun musunuz deneyimlerinizi paylaşmanız mümkün mü?
-
1 yıldır kullanıyorum aşağı yukarı. Fiber abonesiyim. Genel itibariyle memnunum. Geliştirmeleri gereken şeyler var online işlem merkezi ve arkadaşını getir sorgu ekranı gibi. Oyunlarda ping biraz yüksek. Ancak oyun benim için bir şey ifade etmiyor fiyat performans olarak lider diyebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi paketi kullanıyorsunuz hocam? Benim için de oyun önemli değil, ping çok çok yüksek mi birde söylenilen hızları karşılıyor mu?
-
250 mbps alıyorum tam alabiliyorum hiç sorun olmuyor. ping 6-7 ms civarı çıkıyor hız testinde. hızda düşme hiç yaşamadım. ara sıra cs go attığımız oluyor 38-40 ms seviyelerinde oluyor ama oyuncu biri değilim başka da oyun oynamıyorum.
-
Anladım hocam,
Peki çoğu kişide bu durum yok neden bende değerler ciddi fark gösteriyor. Ona anlam veremiyorum. Sizce düzebilecek bir durum mu?
-
Bende de 220 180 arası gidiyor geliyor kablosuz hocam . Takılmıyorum duruma . Kablolu bağlasam 250 gelir büyük ihtimal .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 28 Eylül 2022; 19:13:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
250mb almak istiyorum modem olayı nasıl oluyor hangi modemi veriyorlar?
Merhaba
Geçen hafta geçiş yaptım. Bana ZTE H298A HGW model modem verdiler.
kardeş koca türkiyede ki hane sayısı 100 milyon ise ancak 6 milyon hanenin bu fibere erişimi varken ne diyim anlamsız südü bozuk hareketler bunlar. %6 fiber alt yapıya da paket çıkarmayın bari.Çok eğreti duruyor.
-
IPv6 desteği var mi? Kişisel web sitemi sadece IPv6 hizmeti ile host ediyorum.
vdsl de upload 8 den yüksek paket varmı yada ek para vererek yükseltebileceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X