Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
43.594
Cevap
671
Favori
2.704.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 21752176217721782179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şarjdan yana sıkıntım yok da, kamera gece çekimi çok kötü çekiyor o yüzden 14e düşüreceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi left4you -- 3 Ağustos 2025; 23:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 13e mi dönsem? İlk çıkarken o sürümle çıkmış.
    Kamera benim için önemli olan...

• left4you L kullanıcısına yanıt

Maalesef kullandığınız yazılımın bir alt sürümüne düşebiliyorsunuz.

• Güzelim telefonu rezil ettiler. kamera eskiden geçişlerde takılıyor derdik, şimdi neredeyse açılmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • weneorn kullanıcısına yanıt

Öyle gibi

Şöyle bi kural var, bir telefonun forumunda ram rom bilmemne ya da hata konusuluyosa hep, orda bi problem vardır.

Bu arada, ben temelde android severim ve o yüzden hep apple tarafına mesafeliydim ama artık macera aramaya gerek yok sanırım...

Bu arada bu akşam bi düğünde şöyle 10xli falan bi çekimde ip16 ile vs attım ve görüntü daha iyiydi :D garip telefon vesselam.

• oguzhanozturk kullanıcısına yanıt

Düz 16da telefoto yok o yüzden el mecbur S23 ezer zoomda. Ayrıca alacaksanız pro Ip alacaksınız çünkü düzü ve pro arasında ana kamerada sensör farkı var..

• churchil C kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam şimdi Android 14 e düştüm fakat cihaz otomatik güncellemeyi kapattigim halde kendisi açmış ve Android 15 i indirmiş ama yuklememis. Buna yapılacak bir şey var mı veya tekrar aynı yazılımı Odin ile tekrar üstüne yükleyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 4 Ağustos 2025; 9:13:42 >
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt

Yüklersiniz sorun olmaz.

Merhaba hocam. Adb app control uygulamasi var onu indirip ordan guncelleme kismini kaldirabilirsin ayrica baska istemedigin uygulamalari da kaldirabilirsin hocam cok isine yarayacak bir uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 4 Ağustos 2025; 9:27:47 >
  • churchil C kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Birde bu indirdiği 5gb dosyayı nasıl sileriz

Rica ederim. Iste onu bende bilmiyorum hocam :)

• Svideoz kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Arkadaşlar uygulama simgelerini ios daki gibi arka planının siyah yapmanın bir yolu yok mudur ?

• f0rester kullanıcısına yanıt
    Good lock Theme park uygulamasından ve Google play'den dark ikon paketleri indirerek yapa bilirsin hocam

• figu F kullanıcısına yanıt
    bence hocam herhangi bir değişiklik yok aynı, oneui 8 bekliyoruz.

• Android auto kullanırken telefonun aşırı ısınıp batarya tüketmesi normal mi? Tamam hava sıcak ancak klima açıktı yani aracın içi aşırı da sıcak değildi. 3-4 saatlik yol sonunda %100 ile yola çıktığım telefonun %10 şarjı kalmıştı. Ekran kapalı sadece araç ekranında harita ve spotify açık. Orda araç ekranı yerine telefonumun ekranı full açık olsa daha az yiyecek neredeyse.

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Normal değil ama malesef bende de aynı. Kablosuz olunca hem wifi hem Bluetooth hem GPS modülleri hep birlikte çalıyor oynuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Android Auto One UI 7 ile 4 kat fazla güç tüketmeye başladı. Aracımda kablosuz şarj yetmiyordu, 30 wattlık adaptöre taktım yine dolduramadı. İçiyor pili One UI 7 android auto ile. Bir de bendeki wireless android auto, ben böyle bi enerji sarfiyatı görmedim. Nerdeyse egzotik madde tepkimesi ile soğuk füzyon deneyecektim :D

Android 14 Mart 2025'e geri döndüm. Şimdi Youtube açıkken, 1.5 saatlik bir yolculukta wireless android auto ile max 15% gidiyor şarjım.

Android 15 ve One UI 7 kadar saçmalandığına şahit olmadım şimdiye kadar. Samsung böyle güncelleme sözü verecekse hiç kurmayalım bu ne ya!

• 
Sayfa: önceki 21752176217721782179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.