|
Merhaba arkadaşlar. Bilgililerin yardımına ihtiyacım var. 5 senedir kullandığım kombide 4 gündür sıcak su sorunu yaşıyorum. Çeşmeyi açtığım zaman sıcak su peteklere gidiyor. 2 gün kombiyi açtım kapattım düzeldi. Dün açıp kapatmayla da düzelmedi akşam bir kaç kere açıp kapattım yine düzeldi bu sabah yine aynı sıcak suyu peteklere gönderiyor. Eğer bir defa sıcak su gelirse çeşmeye tüm gün sorun yok. Ama akşam petekleri açınca sabah yine çeşmeye su gelmiyor. Az önce farkettim Petek çalışırken çeşmeyi açınca da sıcak su yine gelmedi. Sorun nerde olabilir ve arızalı parça(varsa) kaç paradır. Servisi çağırdım bugünde gelmedi. Perşembeye kadar da gelemeyecek. Not: Bu yıl kombi bakımı da yaptırmadım parasızlıktan. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı