Şimdi Ara

Demirdöküm atromix kombinin eco modu nasıl kapatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
12.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 2 ay önce Demirdöküm atromix p24 modelini satın alıp taktırdık, petek sıcaklıklarını 45-50 arası kullanmaktayız fakat evdeki peteklere suyu ısıtıp dağıttıktan sonra alevi söndürüyor ve dikkatimi çeken şey petekler 45 dereceyi ilk alışında çok sıcak ve güzel ısınıyor ama sonra alevi söndürüp çok uzun bir süre bekliyor petekler çok soğuyor neredeyse sönmüş gibi hafif ılık kalıyor, petekler bayağı soğuyor dolayısı ile evde soğuyor, ısı aşırı düşünce tekrar çalıştırıyor ama petek ısındığı andan gene kapatıyor ve petekler gene soğumaya başlıyor, bu durum beni rahatsız etti peteklerin böyle uzun soğuması bence kötü bir şey tassarruf ettiriyor olabilir fakat evi resmen soğutuyor, ev yalıtımlı bu yüzden idare ediyoruz ama havalar soğuk bu sorunu yaşayan eden çözen var mı bana anlatın bu sorunu yaşayanlarda bilgilensin arkadaşlar.

Kombideki ekranda ilk aldığımız günden beri bir eco yazısı bulunmakta, acaba bu eco yazısındanmı kaynaklanıyor bu sorun bilemedim, beni rahatsız etmeye başladı tuhaf olan yanı ise bu eco modunu kapatma adına internette 1 tane bile bilgi yok o eco yazısı oradan gitmiyor sürekli açık atromix modelinde bu eco modunu kapatmayı normal moda almayı bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun, çünkü eco ile alakalı bir tuş ayar vb yok maalesef.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Demirdöküm Atromix Kombinin Eco Modu Nasıl Kapatılır?

Demirdöküm Atromix kombinizde bulunan Eco Modu, enerji tasarrufu sağlamak için tasarlanmıştır. Ancak, bazı durumlarda bu modu kapatmak gerekebilir. İşte Demirdöküm Atromix kombinin Eco Modunu kapatma adımları:

• Kombinizin paneline erişin: Genellikle kombinizin ön tarafında yer alan kontrol panelini bulun.
    • "Menü" tuşuna basın: Bu tuş, genellikle panelin alt kısmında veya ekranın yanında bulunur.
    • "Ayarlar" veya "Sistem Ayarları" seçeneğini bulun: Menüden bu seçeneği bulun ve seçin.
    • "Eco Modu" seçeneğini bulun: Ayarlar menüsünde, "Eco Modu" veya buna benzer bir seçenek olmalıdır.
    • Eco Modunu devre dışı bırakın: Seçeneği bulduktan sonra, genellikle "Kapalı" veya "Devre Dışı" olarak ayarlayın.
    • Ayarları kaydedin: Yapılan değişiklikleri kaydetmek için "Kaydet" veya "Tamam" tuşuna basın.

Eco Modu kapatıldıktan sonra kombiniz normal çalışma moduna geçecektir. Ancak, enerji tasarrufu sağlamak için tekrar Eco Modunu etkinleştirmek isteyebilirsiniz.

Not: Kombinizin modeli veya yazılım sürümü farklıysa, Eco Modunu kapatma adımları biraz farklılık gösterebilir. Emin değilseniz, kullanma kılavuzunuza başvurun veya Demirdöküm müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tesisatın kirli gözüküyor confort modu ile ilgisi yok açmak istersersen menü ile açacaksın
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    hocam ev sıfır kombi sıfır, peteklere basılan su sıfır tesisatın kirli olacağını zannetmiyorum çünkü yeni taşındık sıfır daire peteklerdeki su bile berrak akıyor kontrol ettim onları, menü ile açmanın yolunu bize anlatırsanız çok iyi olur ayar tuşuna basılı tutunca "F--" yazısı yanıp sönerek geliyor, tekrar basılı tutunca "5.02" diye bir rakam beliriyor, tekrar basılı tutunca eski haline geliyor.
  • Konu güncel yardım bekliyorum.
  • tasko92 kullanıcısına yanıt
    kullanım suyu dügmesini kapatırsanız ekrandaki eco yazısı gider.
  • aliance21 A kullanıcısına yanıt
    Oradaki eco ibaresi sadece kullanım suyu ilemi alakalı?
    evet sadece kullanım suyuyla alakalı.Kullanım suyu sıcaklıgınızı 50C üzerine cıkartırsanızda kaybolur.Ama asıl amacı ön ısıtma yapılan modellerde kullanılmak üzere tasarlanmıs o özellik.Atromix de ön ısıtma olmadıgı için suan aktif degil o özellik.Fakat aynı kart farklı vaillant kombilerde kullanıldıgı için gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi Basınç 0 da
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Teşekkürler, peki bu peteklerin ısınıp sonra soğuması olayını nasıl çözebilirim normalmi yoksa sıkıntımı var çözemedim.
    Nitromixdede ayni sorumu yaşiyorum annemlere taktik pişman oldum kombi 40 iken 45 cikip tekrar kapatiyor hal böyle olunca 570tl aşaği fatura gelmiyor ymn ederim saçma sapan kombiye denk geldimm böyle iş olurmu istedigim derecede ayarlanmayan kombiyi gözümemi sokayimm sinir stres oldum..!!!!
    aslında onu yerinde görmek lazım oda termostatıyla kullansanız bence bi sorununuz kalmaz.Yada pompayla ılgılı bi sıkıntı olabilir.Tesisat uzunluguna göre pompanın devride ayarlanmalı bence.Bendede aynı ürün var termostatlı memnunum.Kombileerin calısma prensibi ısıtıp su soguyunca tekrar calısmasına göredir.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    tesisatla alakalı bi sorun olabilir.Nitromix genel olarak gayet konforlu tasarruflu güzel bir kombidir.
  • Yapacan şey bir tane dandik oda termostatı almak ve keyfine bakmak

Bunu öneririm aynı kombi benim diğer evdede var
    Kesinlikle buderus yanına yaklaşamıyor konfor olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 26 Mart 2020; 23:55:17 >

Hocamm tesisat sifir fayanslar kirarak 32 borularla cekildi tesisatta problemin olmasi imkansiz ev isisi cok güzel petekler dd plus 5 petek kullaniliyor 3 petek daha boşta kullanilmadigi için kapali kullanali 3 ay oldu ilk ay 450 sonraki aylar 570tl gelip durdu kombi 40 ayarli kafasina göre 45 cikiyor.bu kombi beş para etmez kombiye milyar verdik 4 ayda 1 kombi parasi daha ödedik müşteri hizmetlerini ariyorum ot kullan diyor mecbur değilim 500,600tl ot mu alicam..Kendi evimde daikin kullaniyorum istenilen derecede şakir şakir calişiyo hava güzel oldumu duruyor ama bu kadar yakmiyor.
  • Atromix e oda termostatı atılıyormu bilen varmı arkadaşlar, bu işin cılkı çıktı atalım kurtulalım önerdiğiniz marka model varmı.
  • Dostum takiliyor ama sen yinede yetkili servisi ara sor hangi modeller diye
  • Bizim kullandığımız exacontrol e modülasyon lu termostat sizin kombi ile uyumludur harika bir cihazdır tavsiye ederim
  • Demirdöküm nitromix migo erelax sayfasından yorumlar a bakabilirsiniz fiyat da uygundur 200 civarı
    Merhaba hocam siz oda termostat aldınız mı kablosuz ariyordunuz sanırsam sizin için harika bir termostat buldum kullananlarlada görüştüm teyitli harika bir cihaz araştırın honeywell T3 RF
    oda termostatı olarak synetch markasını öneririm.7 8 yıldır kullanıyorum.Devreye giriş cıkıs sıcaklıklarını ayarlayabiliyosunuz.fiyatıda gayet iyi bence bir bakın
    40C ayarlanmıs kombi tabiki 45C cıkıp kapatacaktır arkadasım.Butun kombiler bu sekilde calısıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.