< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 7 Aralık 2021; 18:6:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (119. sayfa)

-
-
bende çok şaşırdım ..bilemiyorum..
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: weehwet12 kasımda sipariş verdiğim watch 7 45mm bugun teslim edildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam ben rahatım gelir dedi adamın ki şak diye kargoya verildi ahahaha
teşekkür ederim
-
Şube nerede acaba? Bir de sanırım şube de bekliyor baya eğer öyleyse gidip teslim alırım şubeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubenin ismi Aykent olduğuna göre Aykent sanayisindedir. Bakmadım ben ama UPS ile gelen kargoda sordum şubeden alabilirsiniz dedi.
Teşekkür ederim
-
12 kasım
-
13 Kasımda verdiğim Pro 128GB Sierra blue siparişim 5 Aralıkta hazırlanıyor oldu şimdilik gönderilmedi
-
Anlaşılan 13 p ve pm modellerinin sierra mavisi rengi en geç gönderilcek olanlar.
13 Kasım Pro Sierra blue 128gb gönderime hazırlanıyor hala
-
Dün hazırlaniyora gecen, 13 Pm mavi 256lik ve 128lik beyaz 13 hala gonderilmedi
İyiymiş hocam.Benimde tarih 23 kasım 13-128 2 gün önce gönderime hazırlanıyora geçti.Teslim tarihi 29 aralık değişme olmadı şimdilik acaba düşermi tarih
20 kasım Sipariş tarihi 15 Ara - 22 Ara teslimat aralığı
2 Aralık tarihinde 10-17'si olarak güncellenip gönderime hazırlanıyor konumuna geçti.
Bugün itibariyle 4 iş günü geçti genelde 1 ila 5 iş günü içerisinde gönderilir yazmış arkadaşlar.
Hala beklemedeyiz :)
(Watch 7 kullanıcılar koruma olarak ne tavsiye edersiniz mesaj atabilirseniz sevinirim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckboy -- 7 Aralık 2021; 20:3:20 > -
Model, hafıza, renk aynı olup, biri diğerinden önce sipariş verdiği halde, geç verenin siparişinde öncelikli gönderilmiş olan var mı?
Eğer yoksa gönderilerde herhangi bir keyfiyet olmadığı, stok durumuna göre gönderim yapıldığı açıkça ortaya çıkmış demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 7 Aralık 2021; 20:3:56 > -
Şu anda sipariş gönderimlerinin bir mantığı kalmadı. Dolayısıyla bu konuyu da takip edecek bir mantık kalmadı :((
önceki yorumlara bakabilirsiniz.. anlatılmış.
-
Bende bugün sipariş verenler kervanına girdim. Teslim tarihi 31 aralık. Yıl başından önce gelecek mi bakalım
Yarın muhtemelen Türkiye'ye girmiş olur ama size şu bilgiyi vereyim; Gümrük'te bekleme süresi 5 ila 9 gün arasında değişiyor (iş günü değil, normal takvim günü)
Yani benim ürün 7 gündür gümrükte, maksimum 9 gün sürer çıkması an meselesidir dediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X