Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
24
Favori
92.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazı mesajlara moderatörler el atmış sanırım. Neyse, konsol pc tartışmalarına dair daha genel bir şey yazayım son olarak. Bu tartışmalar eşyayla kendini bütünleştirmiş, cihaza getirilen eleştiriyi şahsına yapılmış saldırı gibi algılayan insan tipini çok iyi gözler önüne seriyor. Bu çağda yaşayan çoğu kişi bu şekilde davranma gafletine düşmüştür, ben de dahil. Herkes ne kadar akıl dolu bir alış veriş yaptığını ispat etme çabasına giriyor. Oysa ki insanın kararları sandığımız kadar rasyonel olmayabiliyor. Bunun nedenlerine kafa yormak iyi olur. Her insan gibi bende de var olan irrasyonel kararları anlıyorum ama bunlar rasyonel kılıfa sokulmaya çalışılınca yanıt verme isteği uyanıyor. Aslında buna rağmen hiç ses etmemek lazım ama işte irrasyonel yönüme söz geçiremiyorum :)

  • kortor K kullanıcısına yanıt

    "İstanbul trafiğinde araba kullananlar gerizekalıdır. Şizofren olmayan araba kullanmaz İstanbul'da"

    "TV seyredenleri anlamıyorum. Ancak cahil ve hiç bir işe yaramayan insanlar TV seyreder"


    gibi söylendiğini düşünelim biraz. Konsolda oyun oynayana fetişist dedin. Zulüm dedin. Mesela ben çıkıp "GOW PS'de oynanır. PC'de oynamaya kalkan acizdir" gibi saçmalasam.


    Yapmayın böyle şeyler.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Benim de dediğim bu. Sadece konforlu dedim ve onu da neden dediğimi söyledim. Forumda bakıyorum, herkes birbirini aşağılama derdinde. Kola içen Fanta içene gerizekalı, tavuk eti yiyen, hindi eti yiyene aptal diyor neredeyse. Doğru dürüst tartışma yapılmıyor.

  • JRache kullanıcısına yanıt

    ps5 normal fiyatı 500 dolar o fiyata pc toplamayı bırak anca cama ekmek banar playstationcılar

  • Kesinlikle katiliyorum gamepad cok sınırlandırıyor adami klavye mouse gibi genis genis oynamak varken

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle valla

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Kablosuz görüntü aktarımı Intel Wireless Display veya Miracast ile yapılır. Bu da dahili wifi kartı ile gerçekleşir. Televizyon, tvbox, chroemcast vb farklı cihazlar her ikisini yada yalnızca birini destekler. Bluetooth teknolojisi yüksek kalite ses codec'lerini bile aktaramayacak kadar eski ve yetersiz bir teknoloji.



    Widi yada Miracast kullanıldığında doğru yöntem ile sorunsuz bağlantı sağlanır ancak görüntü kalitesi kablo kadar yüksek olmaz. Film izler yada sunum yaparsınız ancak oyun oynamak isterseniz gecikme ve aktarım esnasında yapılan sıkıştırmadan dolayı düşük bitrate ile kalite kaybı olacaktır. Bununla beraber genellikle maksimum 1080p 30hz destekleniyor.


    Ayrıca aynı ortamda başka kablosuz cihazlar var ise görüntüde kesilmeler yada bağlantıda kopmalar da yaşanabiliyor. Örneğin ben Bloody R8 fare kullanıyorum. Kanal frekansını değiştirmek zorunda kalmıştım. Fareyi hareket ettirince bağlantıyı bozuyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ekim 2021; 9:43:6 >




  • Yazık daha yeni oynama imkanına sahip olacaklar var. Üzücü. Konsoldan 3 yıl sonra pc ye çıkan bir oyuna konsolcular niye üzülsün onu anlamadım. Not: şu an iki platformda da oyun oynamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionessciri kullanıcısına yanıt

    Niye yazık yahu oynamaya can atanmı vardı üzülmeyin okadar.

    Asıl siz niye oyun oynamayı bıraktınız üzücü olan o.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Bilgiler için sağol. Benim pc de bir tuhaflık var nedense. Kablosuz olarak her zaman bağlanmıyor.

  • Eskisi kadar boş vaktim yok diyelim. İş güç aile derken oyun oynamak hayatta bazı değerleri ihmal etmeye sebep oluyor. Eski tadınıda vermiyor artık zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat yayıla yayıla oyun oynamak istiyorsanız ve paranız varsa alıyorsunuz gaming laptop+laptop sehpası, yayiliyorsun yatağa mis gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sistem gereksinimlerini bir görelim, duruma göre alabilirim ben de.


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR AltyazılıCycu1youtube
    PC version of God of War was just announced confirming previous leaks. Not, this seems to be a great way to encourage PC players to get PlayStation 5 wen God of War Ragnarok arrives. But how does the PC version of this cult PS4 / PS5 game looks in comparison to its original captured on PS5? Here's God of War PC vs PS5 Early Graphics Comparison. Enjoy! DISCLAIMER - Why PS5 30 FPS video. I used my own gameplay footage which I uploaded to my channel. You may find it in Playlist section on my channel of course. Now, it seems that YT has updated its encoding algorythm recently therefore the program I usually use struggles with downloading the larger videos from YouTube and it outputs only 4K 30 fps. To provide you Guys the video as quick as possible I decided to use it, since this is an "Early Graphics Comparison", which shouldn't be considered as final, and only as a headsup for upcoming proper video and general idea behind na "Early" comparison is to give a brief look on what to expect from new version of the game. Please note, due large size of 4K gameplay videos I'm unable to store every gameplay I capture, so that's why I upload videos in 4K to be able to use them later in videos such as this one. Timestamps PC Gameplay 00:00 PS5 Gameplay 00:55 Side-by-Side 01:50 Still Frames 02:42 Music: Deception by David Tardy Gothic Storm Music https://open.spotify.com/artist/0yJVICreTbBrtXTstg8pE9 Source video: God of War – Announce Trailer | PC https://www.youtube.com/watch?v=HqQMh_tij0c Consider supporting my channel for cool bonuses: https://www.youtube.com/channel/UCD3rfp47a3xZuqHhllcIvIA/join Looking good quality gameplay for your own videos? Consider subscribing my other channels to be up to date! Cycu1 Xbox Archive https://www.youtube.com/channel/UCp-l2UOAGLVCHDUACpOPa0Q Cycu1 PlayStation Archive https://studio.youtube.com/channel/UCWdvw2QgaRXOK76mwOTaLPA Cycu1 Nintendo Archive https://studio.youtube.com/channel/UCtiv_Y4j86czF9lfk5KsQ-g Looking for gift cards? PSN: https://amzn.to/3eFkAjM Xbox: https://amzn.to/3gzvsl8 Nintendo eShop: https://amzn.to/2TRMbqf Looking for RTX Graphics Cards? Check on Amazon: https://amzn.to/3dzcGYZ Follow me on Twitter: https://twitter.com/Cyckiewicz Find me on Facebook: https://www.facebook.com/Cycu1YT/ Cycu1's friends: Jabcook: https://www.youtube.com/user/jabcook juz Easy Unboxing: https://www.youtube.com/channel/UCGvEuEUcKuP2yj5xSLRTrxQ Quick Expert Reviews https://www.youtube.com/channel/UC88hzx1yvz8nm3lPPRq3R6A FA Gamez: https://www.youtube.com/user/MrXboxgamer007 #GodofWar #PC #PS5 #RTX3080
    https://www.youtube.com/watch?v=Q8JxzwVfGpI
  • Hala konsol pc tartışması,yok tv altına konsolu koyuyorum oynuyorum saçmalıkları:) pc de istediğin gamepad kablosuz bağlayıp ile oynayabilirsin,dualsense 5 dahil,Gidip 15 bin tl ekran kartına veren adam,gidip 6 bin liraya konsolda alır her zaman pc ile birlikte konsolda oynadım uncharted 4 ilk çıktında bitirmiştim,şimdi pc de de bitiracam.Konsol kullalanları anlamıyorum,hiç bir konsol pc ile yarışamaz çünkü pc ler sürekli güncellenir.

  • bu tür oyunlar kolla oynanıyor ama bir sorun var bende xbox 360 kolu var uyumlu olur mu yoksa sadece ps kolu mu uyumlu yani sonuçta psden geliyor oyun

  • chris92 C kullanıcısına yanıt

    Steamin controller desteği muazzam. İstediğiniz gamepadi sorunsuzca takar oynarsınız, oyunun PS ya da xbox cephesinden gelmesinin bir önemi yok.

  • Alttaki ekran görüntüsüne bakınca bu oyun iyi vram doldurur gibime geliyor.


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı
  • 1080pde 3-4 gb vram yetecektir. ps4 xbox one nesli boyunca çıkan tüm oyunlar konsol ayarlarında 3-3.5 ya da bilemedin 4 gb vram ile rahat çalışabiliyorlar, çünkü xbox one ve ps4'ün gpu operasyonlarına ayırabildiği vram miktarı 3.5-4 gb civarı (2-2.5 gb cpu bazlı işler için, animasyon, fizik, ses vb., geriye kalan da OS)


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR AltyazılıVampire Academyyoutube
    This Video Shows The Performance You might get with a GTX 1650 Super + i5 10400F throughout Horizon Zero Dawn Game. Note that Horizon Zero Dawn is a GPU intensive game, Using powerful GPU will increase FPS. (Requires Newer Generation GPU). Index: 0:00 - Intro 0:10 - Low 1080p 2:15 - Medium 1080p 4:22- High 1080p 6:29 - Ultra 1080p Game Version: 1.01 Driver Version: 461.40 Follow Me on Facebook: https://www.facebook.com/VampireAcademyPC Follow Me on Instagram: https://www.instagram.com/vampire_academypc/ #horizonzerodawn #gtx1650super #zerodawn #benchmark #pcgames Benchmark PC Specs: ================== CPU: Intel Core i5-10400F @2.9 GHz (Boost 4.3GHz) GPU: GIGABYTE GTX 1650 SUPER OC EDITION 4GB GDDR6 RAM: CORSAIR VENGEANCE RGB PRO | 8GB DDR4 @3200 MHz x2 PSU: CORSAIR VS 450 HDD 1: WESTERN DIGITAL BLUE | 7200 RPM 1TB x2 HDD 2: SEAGATE BARRACUDA | 5400 RPM 2TB x1 SSD: WESTERN DIGITAL GREEN | M.2 2280 240GB MOTHERBOARD: ASUS TUF B460 PLUS CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER T200 KEYBOARD: CORSAIR K-70 CHERRY MX RED MOUSE: CORSAIR HARPOON RGB Gaming Mouse HEADPHONE: A4TECH BLOODY G501 MONITOR: DELL S2240L 21.5" LED Please Support Me by Hitting The Like Button and If You Like My Content Don't Forget To Subscribe.
    https://www.youtube.com/watch?t=157&v=A1_77VHPrY8&feature=youtu.be


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR AltyazılızWORMz Gamingyoutube
    RDR2 / RDR II tested after the optimization patches on the GTX 1650S at 1080p resolution, using the Low, Medium, High and Xbox One X settings - Xbox settings were also tested ar 1440p and 4K. ⏱ Timestamps ⏱ Intro, Specs, Stuff - 0:00 Low 1080p - 0:34 Medium 1080p - 3:08 High 1080p - 6:22 Xbox One X settings 1080p - 9:34 Xbox One X settings 1440p - 11:50 Xbox One X settings 4K - 14:04 🔧 SPECS 🔧 ◽️ AMD Ryzen 9 5900X - Same performance with R5 1400 or better. ◾️ Nvidia GeForce GTX 1650 Super - Asus Phoenix OC ◾️ RAM - 32GB DDR4 3200MHz (4x8GB CL14) ◽️ OS - Windows 10 Pro ◽️ SSD 1 - WD Blue SN550 1TB ◽️ SSD 2 - WD Blue 1TB 3D NAND SATA ◽️ SSD 3 - Kingston A400 480GB ◽️ HDD 1 - WD Red 2TB 7200rpm ◽️ HDD 2 - Seagate Exos 12TB ◾️ Motherboard - MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI ◾️ PSU - Corsair RM750i 80+ gold 🎥 Recorded with a capture card and another PC for no FPS loss. ------------------------------------------------------------------------ Second Channel: https://www.youtube.com/channel/UCtJbvX_gqI8YPXk-GCT7ZlQ ▶️ GTX 1650 Super Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLH6sLgdc_uJ57H_PE8KyBKv-g5lpKGFt6 ------------------------------------------------------------------------ 📸 Instagram: https://www.instagram.com/zwormz.gaming/ 🔉 And join our Discord! https://discord.gg/WW9gfYx
    https://www.youtube.com/watch?t=660&v=PyrtzbDHMv8&feature=youtu.be


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR AltyazılıSantiago Santiago.youtube
    Get Shadow Of The Tomb Raider, Blasphemus and more starting at $15 on Humble Choice (Ends in January): https://www.humblebundle.com/subscription?partner=SantiagoSantiago (Affiliate Link) INDEX: Gameplay starts at 00:17 (1080p) I switch to 900p at 03:06 I switch to 1440p at 05:58 i3 9100f vs i5 9400f at 08:50 (GTX 1650 Super) Other GPUs: GTX 1050 ti: https://www.youtube.com/watch?v=YYZt37g9VDE RX 570: https://www.youtube.com/watch?v=jgMVAeGgcho GTX 750 ti: https://www.youtube.com/watch?v=_t1zkJHpPwA More games on the 1650 Super: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTWdN3u9x8JojiBFHkYR0JNk86QLAjRQr *Recorded with AverMedia Live Gamer 4K using a different pc to record, no fps hit* Humble Bundle Affiliate link: https://www.humblebundle.com/?partner=santiagosantiago Specs: -Open Test Bench -Intel Core i5 9400f 2.9GHz (4.1GHz Max Boost, usually boosts to 3.9GHz) (Stock Cooler) https://amzn.to/2YIW4L7 (Affiliate Link) -Intel Core i3-9100F up to 4.2GHz, usually stays at 4.0GHz (Stock Cooler) https://amzn.to/31zPYKb (Affiliate Link) -16GB RAM DDr4 2400MHz (2x8GB Corsair V. LPX) https://amzn.to/2oK0ddy (Affiliate Link) -ZOTAC Gaming GeForce GTX 1650 Super Twin Fan 4GB GDDR6 6-Pin Connector https://amzn.to/2YgcIyi (Affiliate Link) -480GB SSD - Kingston HyperX Fury 3D https://amzn.to/2NYTfib (Affiliate Link) -Windows 10 Pro x64 -Gigabyte B360M DS3H Motherboard (Latest Bios) https://amzn.to/31wTrcl (Affiliate Link) -EVGA 600 B1, 80+ BRONZE 600W PSU https://amzn.to/2SSryrb (Affiliate Link) We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program and Humble Partner, affiliate advertising programs designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites + Humble Bundle, Humble Store and Humble Monthly Thanks For Watching! Subscribe for more gameplay-tests!
    https://www.youtube.com/watch?t=406&v=jacRb3TSxlk&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 24 Ekim 2021; 23:1:34 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.