Şimdi Ara

God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
24
Favori
92.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    sana çok ilginç bir bilgi vereyim. PC ye de gamepad ve tv bağlayabiliyorsun.

  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Ben ztn ps now ile oynuyorum haliyle kolla oynuyorum hocam bilgi için tşkler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanların sitem etmesini anlamıyorum. Sony`nin konsol satmaktan kar mı ettiğini sanıyor bu kitle ? Adamlar oyun satarak kar sağlıyor. Günden güne oyun maliyetleri artıyor bazı şeyleri daha iyi ve kaliteli yapmak için ekstra gelirler elzem duruma geliyor. Bende zamanın da PS4 pro PS5 sahibi oldum ve bir çok oyunu oynadım. Bilgisayara sahibim fakat hiç bir şekilde God of war PC ye çıkıyor OMQQQ nasıl olur imposible deyip kendimi paralamıyorum...

    Playstation sahibi bir arkadaş çıksın şu zaman da bir bilgisayar toplasın da göreyim onu. Bir tane orta segment ekran kartı bir PS5 fiyatında. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Bırakın bu laf ebeliklerini artık kimse sizin babanızın hayrına oyun yapmıyor kaldı ki adam oyunu çıkardıktan 3 sene sonra pc ye çıkarıyor. Ne güzel ya sen oyunu yala yut amaaan sıkıldım artık sileyim kenarda dursun de bir bakıyorsun oyun pc ye çıkıyor değere biniyor. Bırakın artık ben özelim ben şöyleyim ayaklarını. Dediğim gibi sony kimsenin babasının firması değil adamlar belli bir gelir elde edecek ki sizin o ağzınızın suyu akarak oynadığınız oyunları yapa bilsinler.





  • Benim için konsol almayı gerektirecek tek oyundu. Öyle böyle merak etmiyordum hakkında yapılan yorumları okuduktan sonra. İki yıldan fazladır da bir türlü kısmet olmadı oynamam. Oyun çıkana kadar pcyi upgrade edebilirim inşallah.God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı Gerçi pcye harcayacağım paraya Ps5 almak çok daha mantıklı ama bakalım.

  • Bilgisayarından video edit, foto edit, webmaster işleri, telefonlara rom atma, word, sunu, excel gibi birçok işi yapan benim için mükemmel bir haber. Hiçbir zaman konsol sahibi olamayacağım için, konsol oyunlarını bilgisayardan oynamak benim için dev bir artı oldu.

    Bilgisayarı sadece oyun, webde sörf, video izleyip fotoğraf bakmak için kullananların bilgisayarda ısrar etmesi bana tuhaf gelmiştir hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt

    Konsol rahatlığını belli bir yaşa gelince anlarsın.

  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

    Bir de laptop var. Mini pcler var. Mac kullananlar var. Bilgisayarı sadece kasa sanmak yanlış.

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Somut bir arguman sunsan daha açıklayıcı olur. Kaç yaşında konsolun rahatlığı anlaşılıyor? Konsolun rahatlığını anlamak neden yaşa bağlı? Söz konusu rahatlığı pc sağlamıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt

    Somut argüman sunmaya gerek yok. Olgunlaşınca anlarsın konsolun rahatlığını. Oturma odasında koltuğa uzanıp, elinde gamepadle oynamanın daha rahat olduğunu anladığında. Bu durumda kendi evin olmuş oluyor. Ailenin yanında, sana verdikleri bir odada, oynamamış oluyorsun. Söz konusu rahatlığı PC sağlamıyor. Oturma odasındaki TV'nin yanına koyman gerekiyor masanı. Onu da her kadın istemiyor.

  • Gamepad ile balta kullanmak işkenceydi.


    God of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 22 Ekim 2021; 8:58:55 >
  • Pc lere gün doğdu sony bir kez daha aç gözlülüğünü kanıtladı yazık...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 34 yaşındayım evliyim 14 yaşında kızım var. Acaba tam olarak hangi yaşta konsolun rahatlığını anlayacağım? Salonda 55" 4K QLED tv var PS4 PRO takılı. Evde kimse yüzüne bile bakmıyor. Bilgisayar odası var evdeki herkes gidip koltuğa uzanıp yata yata oynamak yerine ofis koltuğunda akşama kadar oturmayı tercih ediyor buna ben de dahil. PS4 te god of war oynandı kapatıldı bir daha kimse açmadı bile bir ton oyun olduğu halde. Yani geçin o işleri herkesin zevki kendine. Bu zevki bile yaşa bağlayabilecek kafaya sahip olanların olgunlaşmaya daha çok ihtiyacı var bence.

  • Mamundaya ne zaman düşerGod of War (Çıktı) [PC ANA KONU] - TR Altyazılı 

  • Microsoft'a teşekkürler.... Hakkı ödenmez :)

  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Tamamdır teşekkürler. Hikaye kısmını Youtube'dan halletmek en mantıklısı doğru..

  • AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt

    Senden büyüğüm benimde kızım var. Allah bağışlasın. Bende pc oyuncusuyum. Fakat eskisi kadar çok zaman geçiremiyorum.


    Salon sandelyesinde oynamaktansa çekyatta uzanıp oynamayı tercih ederdim doğrusu. Ofis sandalyeside pek iş görür değil. Oyuncu koltukları 1500 liradan başlıyor.


    PS'nin en büyük artısıda bu zaten. (belkide sadece bu)

  • Doğru.

  • Çoğu yeni tv de görüntü yansıtma zaten var örneğin ben bu şekilde odada ki pc den salona görüntüyü yansıtarak oynuyorum.Ha salona bir kasa daha koydum küçük tekken-fifa-arcade oyunlar vb şeyleri oynuyorum ayrıca dizi film izlemek içinde kullanılıyor konsolun bir numarası olsa 1 yıldır açar kullanırdım açıkçası.

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Konsollar ile aynı boyutta hatta daha ufak oyun pc'leri var. Onlar aynı konforu sağlar bilgin olsun.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Evet var ama oturma odasında kolay olmuyor o işte. Konsol konfordur.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.