24'ü geçtim bari Fifa 23 olsaymış |
INTEL 14-13-12. Nesil İşlemciler [ANA KONU] | [PCIE5-DDR5-DDR4-LGA1700] (247. sayfa)

-
-
intel hiç bir engel yokken sırf nvidia özenmek için apoyu sadece 14. nesile çıkartıyor sanki 12-13. den çok farklı işlemci çıkartılar.
-
Herkese iyi forumlar. 14. Nesil için bükülme önleyici braket almaya gerek var mı? Eğer önemliyse tavsiye ettiğiniz bir ürün varsa çok iyi olur.
-
Yakın zamanda 13400f aldım. Anakart ise Asus Tuf B760 Plus Wifi modeli. İşlemci için biostan ayar yapmama gerek var mıdır? Bu power limit gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
13900k icin kullanıyorum faydasını gordum hocam. 5 6 derece düsürdü.iyisinden al.
-
Amazondan thermalright almıştım. Gayet iyi. 7-8 derece düşüş yaşattı 13600kf ve msi z790 a pro wifi ddr5 board ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 1200 lira civarına var ama Amazon Us gönderiyor bu mereti TR'de satan yok mudur acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 16 Kasım 2023; 16:10:10 > -
Qp bilişim thermalright satıyor.
Teşekkürler hocam. Bizim ülkede satılan bir model var mı acaba? Amazon US satıyor ama 1200 liraya daha uyguna yok galiba?
-
forumdan bu adamdan almıştım. orjinal satıyor. hala da satıyor görünürde.
edit: zamanında 180 tl ye alırken yine amazon 1200 civarına aynı ürünü satıyordu. bence hic amazona o parayı bayılma. 15 gün beklerim dersen aliexpress den kendin bile alabilirsin.ama acelem var diyorsan 400 tlye al geç burdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 16 Kasım 2023; 16:13:51 > -
Teşekkürler hocam 14. nesil için problem olmaz herhalde soket aynı olduğu için.
-
Hocam oemci32 üstadın dediği yerde var 350 liraya.
www.qp.com.tr
Thermalright LGA1700-BCF Intel 12/13 Nesil İşlemciler İçin Ekstra Temas Plakasıhttps://www.qp.com.tr/thermalright-lga1700-bcf-intel-12-13-nesil-islemciler-icin-ekstra-temas-plakasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 16 Kasım 2023; 16:15:51 > -
Rica ederim, problem yok aynısı.
Bu arada ben de geçen yıl forumdan Summerlove dan aldım. Qp satıyor diye ilk orayı paylastim🙂
al geç. adamlar getirmişler demekki. önceden yoktu. ama montajı biraz bilgi gerekiyor. yardımcı oluum istersen. ince bir ayarı var. el becerisi yoksa hiç bulaşma.
-
Akrabam için topluyorum hocam el becerisi var Allaha şükür yeteneksiz değilim o konularda. Bu parçayı da aldırayım geriye işlemci anakart ram ve güç kaynağı kalıyor.
-
Teşekkür ederim hocam.
-
Henüz emekleme aşamaları olduğundan normaldir (liste genişleyecektir).
Üstüne düşer devam ettirirlerse ne ala yoksa (ilerisi için) kendi açılarından kayıp olacak bi’ projeye giriş yapmış olurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu gerçekten bir işe yarıyor mu ?
5.5 13600K ile peak 80c görüyorum bi fayda sağlar mı?
-
Oc olarak mı hocam yoksa standart olarak mı 5.5 ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X