Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (66. sayfa)

-
-
Tosla ile mi hangi kart iade veriyor şu an?
-
dün yanına reis 2.5kg osmancık pirinç ekledim 15tl indirim yaptı
-
Evet tosla veriyordu hocam ama şimdi toslaya baktım iadeyi kaldırmış sanırım🤐1 hafta kampanyalara bakmadık neler olmuş neler başka iade veren kart var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir /Tosla İadesi yok.
Bu hafta Çok kullandım.
Kampanya dışı maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyalardan kaldırılmış zaten vay be koruduk kaldık
3 gündür 25/20 veriyor getir bana
getirme ücreti vs derken 12 lira oluyo ama yine de uygun oluyo
sanırım kar var diye su an yogunluk var sıraya alamıyoruz vs uyarısı veriyo
-
-
Bana böyle olduğunda 0.25 TL vermişti
-
-
Şu kuponları olmasa kimse yüzlerine bakmaz.. fiyatlar zaten o biçim dışarıya göre..ayrıca şu ara kurumsallık falan hak getire,iyice bozdular..hijyene falan dikkat ettikleri yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 22 Mart 2022; 22:25:14 >
-
25/20 indiriminde Nutella kullanmama izin vermiyor
-
20/10 vermiş bunun kadar saçma bi kupon görmedim getirme ücreti zaten 7 lira
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şuşu üründe kupon kullanazsınız ekranı can sıkmaya başladı,
hindi göğüs olmazmış.. zaten piyasaya göre normal olan bikaç ürününüz var onda da kupon kullanayacaksak ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 22 Mart 2022; 20:50:19 > -
Ben de tavuk alacaktım geçerli değil dedi..
Getir iyi dedik ama bu ekonomi de o da yalan oldu..
yakındır, "seçili ürünlerde geçerli indirim" demeleri. yüksek fiyatlı, sirkülasyonu az tapon malları dayatırlar.
Arkadaşlar bazı siparişlerimde getirmesi ücretsiz oluyor sipariş tutarı düşük olmasına rağmen. Hangi saatlerde getirme ücreti olmuyor?
alla alla öyle bir şey mi varmış, ilk birkaç siparişte alınmıyor sanıyordum
-
Onda geçerli değil bunda geçerli değil..
Böyle saçma bi kupon mantığı mı olur yahu.O zaman mesela nutella kar marjınız mı düşük olay ne yani ? Fiyatı zaten piyasaya göre yüksek , bi miktar daha yükseltin kupon kullanılabilsin.Amacınız nedir ??
#getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X