< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (184. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
Evet. Nays'tan da kaldırırlarsa kendileri bilir, millet neden bu karta komisyon ödesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yemek;
NEŞE50
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
30 luyu çektim
Bölgede var ama fiyatlar böyle değil, bölgesel indirim. 250/1000 vardı 600'e zor çıktım, bıraktım.
_____________________________ -
Yarı yarıya saatler var ben alacak birşey bulamadım belki işine yarayan olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Önde bindirim yapmışlar çoğunlukla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Getirin olayı bitti ya, skt nedeniyle yaptıkları indirim hariç hiç alışveriş yapmıyorum artık. Marketten ucuza gelen ürün bulmak samanlıkta iğne aramak gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cips kola vs alıyorum şu yarı yarıyalarda ihtiyaç olursa evde eskisi gibi indirimler yapmıyor fiyatlar aşırı yüksek getirde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar bu %50 ve yarı yarıya kampanyaları gün içinde güncelleniyor mu? Ben sadece sabah bakıp uygun bir şeyler varsa alıyorum, değilse çıkıyorum fakat bazen gün içinde şunlar %50'ye girdi şeklinde mesajlar görüyorum. Bunların gün içinde güncellendiği bir saat var mı acaba?
_____________________________ -
-
Getirme ücreti almıyor ama başka kampanya ile de birleşmiyor bu maalesef. Bu haliyle çok avantajli degil bana kalırsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İndirimdeki ürünlerde işe yarar süt peynir vs
-
200tl kendi tanımladığımız kupon ile birlesmez demi kupon seçiyoruz çünkü bu getirme ücreti seçmeden otomatik mi düşüyor?
200tl kupon ile getirme ücretsiz sepet ne kadarlık olmalı?
Getiri markete sayıp iade alınan ön ödemeli kart paycell, nays yada başka oluyor mu? İade alınan kart ve banka kampanyalari varsa yazin lütfen
soru bombasi burayida ele geçirmiş
onu yazin ,bunu yazin diceğine bi zahmet araştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X