Açıkçası tam olarak bilemiyorum maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Soru sormaktan baska yapabildigin baska bisey var mi ki ? Konulari biraz okusan sordugun seylerin cevaplarinin olduğunu gorebilirsin ama okuma bilmedğini düsunüyorum senin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kronotop kahve biraz uyguna geliyor. 2 tane aldim, tadi fena degil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 29 Şubat 2024; 0:50:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 29 Şubat 2024; 1:5:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
getir yemek. kampanya akşam 17:00 den sonra çıkıyor |
Gercekleri yazdim , noldu isine gelmeyince bõyle sacmalar durursun artik. 7/24 forumda soru sorup hazir cevap bekliyorsun , konulari biraz okusan cevaplarini bulursun diyorum .Algiymis ,ortalik bulandirmaymis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 29 Şubat 2024; 18:52:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne boş yaptin ya . Okuma ve anlama kapasiten yok saçma sapan carpitiyosun sadece! Sordugun seylerin cevabi var diyorum, ortalik karistiriyorsun diyor ve algi yapiyorsun diyorsun . Kendi kapasitesizligini boyle kapatmaya calisiosun sanirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 1 Mart 2024; 0:23:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |