Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur hocam, iade ettim geçtim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

Magnum minilerde %40 indirim var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Bölgesel galiba

• bu haftasonu yine pek bişey yapmadı getir. hani bunlar yurtdışındaki faaliyeti azaltıyordu, yurtiçine biraz daha kampanya yapsınlar o zaman.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

Kupon vermeyi de bıraktı ve fiyatlar fazla yüksek olunca ben tamamen trendyol markete yöneldim

hem fiyatlar piyasa ile aynı hem çeşit çok hem de arada kuponla vs uyguna geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Kişisel sanırım

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)
  • Görüşlerinize ihtiyacımız var diye posta göndermişler. Görüntülü görüşme olacakmış yaklaşık 20 dk süreceği yazıyor. Katılırsam 250 tl çek verecekmiş. Daha önce katılan oldu mu.
    Görüntülü görüşmeyi nereden çıkardın be getircim

• quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın.pilotunuz

Görüşlerinize ihtiyacımız var diye posta göndermişler. Görüntülü görüşme olacakmış yaklaşık 20 dk süreceği yazıyor. Katılırsam 250 tl çek verecekmiş. Daha önce katılan oldu mu.
    Görüntülü görüşmeyi nereden çıkardın be getircim
    Bana da gelmiş ama 30 dakika diyor bende lakin zaman yok hepsi dolmuş siz randevu aldınız mı?

• Can851 kullanıcısına yanıt

Görüntülü görüşme dediği için Katılım sağlamayacağım

• quote:

Görüntülü görüşme dediği için Katılım sağlamayacağım

Gelen mail böyle miydi sizde?Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

Dün geldi bana da mail ama baktığımda randevu için boş yer yoktu

Evet bunun gibiydi ama bende görüntülü görüşme yazıyodu sizde online görüşme yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın.pilotunuz -- 2 Ağustos 2023; 22:32:28 >
  • quote:

Evet bunun gibiydi ama bende görüntülü görüşme yazıyodu sizde online görüşme yazıyor

Anladım demek bana farklı gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: zamir84

Dün geldi bana da mail ama baktığımda randevu için boş yer yoktu
    Bende bulamadım boş randevu

• Getir'in uygulaması güncellenmiş Getir Özel abonelik ve Getir Finans gelmiş. Getir Özel aylık 59 TL Getir,GetirBüyük ve GetirÇarşı da teslimat ücretsiz Getir Finans ise fibabanka altyapısıyla çalışıyormuş mevduat hesabı bile var.Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnifeRex -- 3 Ağustos 2023; 19:8:8 >
  • Güncelleme: Uygulamaya şimdi girdiğimde eski haline dönmüş.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

enteresan cidden. ama migros gold gibi aylık ödeme sistemiyle ücretsiz getirme falan güzel olur. 59 biraz çok gibi geliyo da zaten normal bir siparişte bile 22tl getirme ücreti alıyorlar. ayda 3 seferden fazla söylüyorsa birisi, değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 5 Ağustos 2023; 12:52:37 >
  • Getirde sözde %50 kampanyası var ama fiyatlar resmen 2yle çarpılmış. Ticaret bakanlığından biride çıkıp bu adamlara adam kandırmaktan ceza vermiyor. Şu sözde kampanyalı hâliyle bile yüzde 30 kazandıklarına eminim

• Arkadaşlar kampanya sepette çalışmıyor bende farklı cihazdan baktım kampanya hiç gözükmüyor sadece bende mi sorun var

• Yarı yarıya saatler sadece ordan ürün seçmeme rağmen kupon kullanma aktif olmuyor, dünde 120 ye 40 vardı onda da olmadı önemsememistim genel bi sorun mu var acaba. sadece haftanın görevi sepete uygun diyor.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.