< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Tşk güzel fiyat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun süredir getirden zırnık almıyorum. Almam için beni provoke edip bir sürü cazip kupon veriyor. 20 liraya yaklaşan getirme parası + piyasa fiyatından daha yüksek olan fiyatları da düşündüğümüzde verdiği kuponlar kuşa dönüyor ve fiyatlar normal piyasa fiyatına geliyor. O yüzden bazı üyelere yaptığı gibi bana da ücretsiz getirme fırsatını da vermediği sürece getir ile işim olmaz... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Mayıs 2023; 22:43:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 10 Mayıs 2023; 15:11:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bana 1 müdavim hakkı tanındı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getirme ücretleri felaket yükselmiş. |
İlk cevabı yazayım maximum kart 400 TL üzeri cektim, Mesaj geldi dahil oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 12 Mayıs 2023; 12:41:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi bari birileri sömürebilmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 12 Mayıs 2023; 12:48:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Mayıs 2023; 8:41:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |