Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gitmesin zaten 100/20 oluyor, her ürüne 2-3 lira bindirdiği için de en fazla 100/10

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

Tşk güzel fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir getirden zırnık almıyorum. Almam için beni provoke edip bir sürü cazip kupon veriyor. 20 liraya yaklaşan getirme parası + piyasa fiyatından daha yüksek olan fiyatları da düşündüğümüzde verdiği kuponlar kuşa dönüyor ve fiyatlar normal piyasa fiyatına geliyor. O yüzden bazı üyelere yaptığı gibi bana da ücretsiz getirme fırsatını da vermediği sürece getir ile işim olmaz...

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    quote:

yukarda beni engelleyen @tubytube arkadaş, iskenderun 'da tekrar hizmet vermesine sevinmiş ama getir isimli şirket, depremde yardım yapmadi, rakipleri trendyol 100 milyon tl üstü nakdi yardım yapmıştı, 12 milyar dolarlık getir, 5 milyon dolarını çıkartıp veremedi.

@mahmut716 maalesef kimi zaman bloklama yaparak zihnimi gerginlikten koruyorum, siz de bu yüzden bloklanmışsınızdır...

Getir yardım yapmadı demek çok komik, gönderdiği suların şişeleriyle çocuklar oyun oynuyordu. Gelirine göre daha az yardım yapmış olabilir ki buradaki nice müşteri benim gibi çok memnun Getir'den

Deprem yardımları konusunda üzerine fışkırtılacak son kurum Getir olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @tubytube
    sıcak fırsatlarda aktif bulunan birini engellemek, sıcak fırsatci mantığına ters, mesajlarıni konularını görmezsin, fırsatı kaçırırsin.
    şimdi tekrar baktım, 1 milyar tl yardım yapmış trendyol, getir sabaha kadar su gönderse yine o para etmez, ki onları da reklam için göndermiştir, ben o firmanin iyi niyetine inanmıyorum, baksana çocuklar oynarker görmüşsun şişeleri zaten.

webtekno
    Trendyol, Deprem Bölgesine 1 Milyar TL Yardım Yaptı
    https://www.webtekno.com/trendyol-deprem-bolgesi-yardim-h133194.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Mayıs 2023; 22:43:47 >

• getirde cashback veren güncel banka-market-online kampanya var mı

• Getir büyük 450ye 150 vermiş güzel alışveriş yaptım ama mayo 132li tuvalet kağıdı kaçtı ona yandım

• Mandıradan marka peynirler indirimde ve kuponla birlikte Migrostan uyguna geliyor. Daha önce alan olduysa, skt yakın mı gönderiyorlar?

• Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

• zamir84 kullanıcısına yanıt
    Buna ek olarak 4 adet hediye müdavim eklenmiş hesaplara + 1 siparişe 50 lira kupon veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 10 Mayıs 2023; 15:11:19 >
  • Bana 1 müdavim hakkı tanındı.

• Getirme ücretleri felaket yükselmiş.

• Getir dahil olduğu kredi kampanyası varmı, market gurubunda üye işyeri sayılan.

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt

İlk cevabı yazayım maximum kart 400 TL üzeri cektim, Mesaj geldi dahil oldu.

• Getir büyükte kupon kullanım şartında yazmamasına rağmen sütlerde indirim kullanılmıyor. Ben mi göremedim, sizde de var mı böyle bi durum?

• Getir Büyükte seçili kişisel bakım ürünlerinde 400-200 indirim var ve bayağı ürün var. Şampuanlar, deodorantlar vs bayağı iyi fiyata geliyor

Edit: indirimli ürünler kampanyadan çıkarıldı. Bindir indir moduna geçildi. Getir yine getirliğini konuşturdu uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 12 Mayıs 2023; 12:41:16 >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Biz alacağımızı aldık hocam tşk bilgilendirme için

• karacaardıç kullanıcısına yanıt

İyi bari birileri sömürebilmişGetir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) . Ben sallandım, alamadan alacağım ürünler çıktı kampanyadanGetir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 12 Mayıs 2023; 12:48:19 >
  • Zam gelmiş 22 TL getirme ücreti abartmışlar iyice bune şehirler arası kargo gibi.

%50 indirim ve President kaşar uğruna verdim sipariş ama bi daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Mayıs 2023; 8:41:26 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.