Şimdi Ara

Tıp tercihinize yardımcı olayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
8
Favori
16.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda kulaktan dolma bilgiler ile tıp tercih etmeye çalışan arkadaşlar gördüm. Size yardımcı olmaya çalışayım bircok fakültede okuyan arkadasım oldu. Sıralamanızı ve tercih etmek istediğiniz fakülteleri yazın yardımcı olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Arslan İbrahimoğlu -- 29 Temmuz 2021; 15:45:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav aga bomboş konu. Sen arkadaşından ondan bundan duyduğunla bir okulu ne kadar iyi bilebilirsin ki? Her okulda yüzlerce eğitim görevlisi var. Bir genel cerrah beni taciz etti diyen arkadaşım oldu ne yapayım o okulun adını verip asla yazmayın mı demeliyim şimdi?
    Arada kaldığınız okulları gidin odada okuyanlara sorun her şeyiyle ilgili bilgi alın. Nerede okuyacağınıza forumdan birinin bu iyi bu kötü demesiyle mi karar vereceksiniz gerçekten?
    - Internette kim olduğunu bilmediğiniz dangalakların söyledikleri ile iş yapmayın. Burda söylenen şeylerin çoğu yanlış.
    - Mümkünse ailenizin yaşadığı şehirde bir yer yazmayın. Ama çok da uzaklaşmayın, sınav zamanı yardımcı olmaya gelebilsinler.
    - Erkenden ayrı eve çıkın. Hatta hiç yurt falan kasmayın.
    - Yazdığınız fakültenin eğitiminin vs çok bir önemi yok. Tr'de kalacaksınız önemli olan tus'ta ne yaptığınız. Yurt dışına gidecekseniz de büyük şehirde bir fakülte yazın, küçük yerin varoş hocalarıyla uğraşmayın.
    - Deniz kenarı veya batıdaki şehirleri yazın mümkün olduğunca. Yobaz geri kafalı insanlarla uğraşmayın.
    - Yatay geçiş yaparım diye bir yer yazmayın, cidden zor bir iş, yazacaksanız da çan eğrisi olan bir yer yazın.
    - Şimdi kafa dagitacaksiniz, zor bir sınavdan çıktınız ve bütün ömrünüz ders çalışmakla geçti. Maddi durumunuz varsa kasmayın bir sene tamamen serbest takılın. Veya başladıysanız da uzatmaktan korkmayın. Bilgisayar oynayın demiyorum ama, ya tatile gidin ya da başka bir işle meşgul olun.
    - Muhakkak erasmus veya turkmsic vs değişim programlarıyla yurt dışına gidin.
    - Doktor moduna erken girin. Lise gibi derse girip çıkmayın. O zaman çok sıkıcı gelir tıp size. Acile gidin gerekirse paspas atın ama ortamın kokusunu bir alın. Hastayı dinlemeye, muayene etmeye erkenden alışın. Ha yok acayip mühendis kafalı analitik zekalı bir tipseniz de harcamayın kendinizi tıpta.
    -En son da tus'a son 2 sene başlarsınız ama normal derslerinizi mümkün olduğunca günü gününe tekrar edip, gerekirse yazın da notlarınızı bir kere okumayı ihmal etmeyin.
    -Trakya düşünen arkadaşlar da ist civarı oturuyorlarsa yazabilir ama yatay geçiş baya zor, onun dışında eğitimi iyi denebilir.
  • Sıralamam 8190 Kocaeli tıp düşünüyorum nasıl bir okul?

• 20105 sıralama
    Erzurum Atatürk Üniversitesi(Kesin değil)
    Fırat Üniversitesi(Kesin değil)
    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
    Yozgat Bozok Üniversitesi
    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6k
    Sbü gata ve eskişehir osmangazi arasında kaldım.

• yakın olduğu için AYBÜ düşünüyorum iyi midir

• Denizli, Kocaeli , Erciyes düşünüyorum

• 7.3k ist Ankara istiyorum ama Uludağ da olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pepsicola77 kullanıcısına yanıt

Kalitesi iyidir. Dağ başıdır ve sorunlu konumu vardır hocaları mobingi sever

• Hocam 2.2k sıralama var çapa tıp yazmayı düşünüyorum bazı tanıdıklarım ankara tıp ta iyidir onu da yazabilirsin diyorlar büyük ihtimalle çapa yazacağım sizin düşünceniz nedir

• Erzurum acık ara aralarında farkla kaliteli

• 7assda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robertobaggio101010 -- 11 Eylül 2021; 8:13:40 >
  • Değil

• Winter_soldier kullanıcısına yanıt

İlerde İstanbul’da yaşamayı düsünüyorsan capa yaz

• Robertobaggio101010 kullanıcısına yanıt

Dicle yerine nereyi yazacagına baglı ybü değmez uludağ değebilir gülhane değebilir medeniyet değmez kocaeli değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Arslan İbrahimoğlu -- 29 Temmuz 2021; 16:4:34 >
  • hccmevltt1 kullanıcısına yanıt

Gata eğitim hastane teknoloji olarak daha iyi Eskişehir sehir olarak daha eğlenceli

• Yks1122 Y kullanıcısına yanıt

Güzel tercihler

• Dr Arslan İbrahimoğlu kullanıcısına yanıt

Teşşekür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robertobaggio101010 -- 11 Eylül 2021; 8:14:11 >
  • Sıralamam 12.034, istanbul'da hangi özel tıpı yazmalıyım?

• Robertobaggio101010 kullanıcısına yanıt

siz bilirsiniz tıp için ankaraya gelebilirsiniz tıpın kalbinin attığı şehir çünkü

• Sıralamam 16.186
    Sıralamamın hafif önünde olanlardan tekirdağ,muğla,bolu,balıkesir,kırıkkla
    Sıralamamın geçen sene yetyiğine göre
    Alanya,afyon,düzce,kütahya,ordu,karabük(biraz karışık kusura bakmayın)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.