Allah allah benimkisi gayet memnun okudu. Yani malign hoca var tabi onlar yüz görümlüğü her yerde var da. Demek ki kişiden kişiye değişiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp tercihinize yardımcı olayım (5. sayfa)

-
-
teşekkür ederim hocam
-
Düzce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sbü hamidiye hakkinda bilginiz var mi istinye ile kiyaslayabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Kırıkkale Üniversitesi ve Bolu İzzet Baysal Üniversitesi hakkında bir bilginiz var mı Ankara'ya yakınlıgı dolayısıyla düşünüyorum
- Internette kim olduğunu bilmediğiniz dangalakların söyledikleri ile iş yapmayın. Burda söylenen şeylerin çoğu yanlış.
- Mümkünse ailenizin yaşadığı şehirde bir yer yazmayın. Ama çok da uzaklaşmayın, sınav zamanı yardımcı olmaya gelebilsinler.
- Erkenden ayrı eve çıkın. Hatta hiç yurt falan kasmayın.
- Yazdığınız fakültenin eğitiminin vs çok bir önemi yok. Tr'de kalacaksınız önemli olan tus'ta ne yaptığınız. Yurt dışına gidecekseniz de büyük şehirde bir fakülte yazın, küçük yerin varoş hocalarıyla uğraşmayın.
- Deniz kenarı veya batıdaki şehirleri yazın mümkün olduğunca. Yobaz geri kafalı insanlarla uğraşmayın.
- Yatay geçiş yaparım diye bir yer yazmayın, cidden zor bir iş, yazacaksanız da çan eğrisi olan bir yer yazın.
- Şimdi kafa dagitacaksiniz, zor bir sınavdan çıktınız ve bütün ömrünüz ders çalışmakla geçti. Maddi durumunuz varsa kasmayın bir sene tamamen serbest takılın. Veya başladıysanız da uzatmaktan korkmayın. Bilgisayar oynayın demiyorum ama, ya tatile gidin ya da başka bir işle meşgul olun.
- Muhakkak erasmus veya turkmsic vs değişim programlarıyla yurt dışına gidin.
- Doktor moduna erken girin. Lise gibi derse girip çıkmayın. O zaman çok sıkıcı gelir tıp size. Acile gidin gerekirse paspas atın ama ortamın kokusunu bir alın. Hastayı dinlemeye, muayene etmeye erkenden alışın. Ha yok acayip mühendis kafalı analitik zekalı bir tipseniz de harcamayın kendinizi tıpta.
-En son da tus'a son 2 sene başlarsınız ama normal derslerinizi mümkün olduğunca günü gününe tekrar edip, gerekirse yazın da notlarınızı bir kere okumayı ihmal etmeyin.
-Trakya düşünen arkadaşlar da ist civarı oturuyorlarsa yazabilir ama yatay geçiş baya zor, onun dışında eğitimi iyi denebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki Kocaeli-Uludag arasında fark var mı?Sırf zor diye Uludağ yazmayıp Kocaeli yazan biri hata yapmış mı olur?
7.8K nereyi önerirsin
Buna göre senin de dediklerine inanılmaması lazım ama dediklerinizde haklısınız çünkü tecrüben var ve insanlara tecrübeni forum üzerinden aktarıyorsun.
Kalitesiz tıp fakültesi asla değil ama o sıralamaya yazılabilcek çok daha iyi tıp fakülteri var istanbul istiyorsanız bir şey diyemem istinye tıp hakkında fikrim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Arslan İbrahimoğlu -- 29 Temmuz 2021; 21:35:56 >
Gidilimez hocam. Benim bi önerim ankarayı seçin olmadı istanbul ya da akdeniz tıp. Aileme yakın olcam diye zorlamayın. Akdeniz tıp zordur ankarada sbü gülhane İstanbul’da sbü hamidiye tıp yazılabilir en olmadı Eskişehir
İstanbul benim icin en önemli kriter yoksa deü ile gazi var ama şehir dışı istemiyorum hocam teşekkürler yorumunuz için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kırıkkale olabilir mantıkı ankaraya yakın tus dershanelerine de yakın
Nereye gidilmez anlamadım.Uludagda mı yazılmaz şimdi?Kocaeli-Uludag kıyası sormustum aslında ama siz Akdeniz-Eskisehir dediniz iyice kafam karıştı.3saatlik Bursa varken 10saatlik Antalyaya degmez gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 29 Temmuz 2021; 21:43:1 >
9.1k sıralama adanadayım hocam çukurovada çok kararsızım kocaeli dag başı deniyor ne var bu sıralamaya
-
Hacettepe/Cerrahpaşa/Acıbadem arasında hangisi sizce?(hacettepe ve cerrahpasa ingilizceler dahil)
Kocaeline gidilmez. Uludağ zorluğundan çekiniyorsanız istanbul sbü ankara sbü Eskişehir yazabilirsiniz.önerim istanbul sbü ya da ankara sbü
Kocaeli dağ başı cidden. Cukurova 1. Tercih 2. Tercih adana sbü yazıp keyfinze bakabilirsiniz
2410. Oldum ankara tipa gideceğim ( kesin gibi) dogru mu yapiyorum sence hacettepe gelse ona giderdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDrunkenstein47 -- 29 Temmuz 2021; 21:48:11 >
Niğde tıpta bir tanıdık okuyor. Şehrin tamamı mahalle büyüklüğündeymiş ve baya kötüymüş şehir yani çocuk 4’e geçti her gördüğümde suratında *ntihar hissi görüyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X