|
BİST ten adam gibi kar elde edemedim,ama uzun vade yatırım yaparak kar elde etmeyi deneyeceğim. 1-nispeten ucuz kalmış küçük sermeyeli şirketlere yatırım yapacağım. 2-temettü takıntım olmayacak 3-bedelsiz verme potansiyeli yüksek hisselere yatırım yapacağım. 4-büyüme potansiyeli yüksek şirketlere yatırım yapacağım. şimdilik ana prensipler bunlar. mevcut hisseler ALCAR :uzun vade kalacak AL SAT ALKA : uzun vade kalacak AL SAT ARDYZ : halka açıklık oranına dikkat etmeden almışım. zarardan kara geçince hemen satılacak. AL SAT ARSAN : uzun vade kalacak. bu hisseden çok ümitliyim. AL SAT AYES : eksiden pozitife dönünce anında satılacak. AL SAT BMSCH: bir sonraki bilançoya kadar beklenecek AL SAT SAT DYOBY: bir sonraki bilançoya göre duruma göre satılacak veya kalacak AL SAT EGSER: uzun vade kalacak AL SAT EPLAS: kara geçince satılacak AL SAT ERBOS: sadece 1 lot var. onu da satsam mı tutsam mı bilemiyorum. AL SAT EREGL: kara geçince anında satılacak. AL SAT GEDIK: uzun vade kalacak AL SAT GEDZA: yarın yükselirse satılacak AL SAT GLBMD : uzun vade kalacak AL SAT HDFGS : uzun vade kalacak AL SAT KARTN : satılacak AL SAT KRGYO: uzun vade kalacak,iyi bir kar bekliyorum AL SAT LINK: satılacak AL SAT LUKSK: uzun vade kalacak. şimdi moda kalide kaplama mobilyalar AL SAT NATEN: uzun vade kalacak. bu şirket deli gibi yeni yatırım yapıyor. her tarafa güneş panelleri ve elektrik santralleri kuruyor. AL SAT OSMEN: negatiften pozitife geçince hemen satılacak. yarın esen alınacak cemts alınacak dinamik ısı fiyat takibi yapılacak bantaş kar ile satıldı özak gyo alındı esen alındı gsd holding alındı gözde girişim alındı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 9 Temmuz 2021; 13:0:4 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt