Bildirim
Yemeksepeti-Hopi 30/20
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İlk siparişe mi :)
_____________________________ RESPECT! -
İlk siparişe özel mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. -
-
-
Bu çok iyi :) Haber veren arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ “If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.” -
Hayret!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ The Rock says; know your role and play Smackdown -
Konu sahibine teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Mükemmel fikirlere sahip olmak, onları satamadığınız sürece işe yaramaz." -
Teşekkür ederim ben de kullandım.
Ya bu alt limit olayı abartılmaya başlandı. Restoran alt limiti 50 lira alacağım şeyler 46-49 tutuyor. 7-8 lira da içeceğe veresim gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Teknoloji bir yaşam biçimidir. -
teşekkürler
_____________________________ -
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla billahi varya.. Daha geçen E mail atmıştım neden Getir, yemek sepeti kampanyaları olmuyor diye.
Bak şu Allahın işine ya..
Adamlar kampanyayı yaptılar.. Helal olsun..
* Konu sahibine de Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 8 Temmuz 2021; 16:25:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konu sahibine teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Poşet ekle hocam:d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ipliks
Bu mesaj silindi.Bende de aynı sıkıntı var cozebildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hopi indirmeye gidiyorum
_____________________________ -
Çok teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ coming soon
Benzer içerikler
- yıldızlı günler
- tcl p735w
- bim olta takımı
- iş bankası otomatik ödeme talimatı kampanyası
- denizbank davet et kazan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android