Kırmızı takım kazanmış. Uçağın kaptanı ifşa etmiş diyorlar Youtube'da. |
Survivor 2022 (5150. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
O kadar baktım göremedim. Ne demişler?
-
yok öyle bişi hocam, arkadaş belki 1 tanecik yorum görmüş onun için yazmış ihtimaldir diye. sene başından kaç kere şu çekilecek bu çekilecek dendi. sadece aycan ve elif çekildi isteyerek, ışıktutan+maydın+parviz sakatlıktan ötürü gittiler. şampiyonlardan birisi neden çekilsin ki yüzmüş kuyruğuna gelmiş.
-
Dün oyundan sonra listeyi paylaşmayı unutmuşum
-
Fragman yorumlarında bu konu zikredilmiş demiş ya, onu sordum. Yoksa Adem'in çekileceğini ben de düşünmüyorum.
-
foto yoksa inanmam konser geceydi.
16 saat sonra 1 konseri daha var meksico city de. şimdiye kadar foto düşmediyse bu gece olana gideceklerdir ozaman
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi; bütün forum bloklar seni. Kendi kendine yazarsın
-
spoiler yok mu arkadaşlar?
-
kimbu Nagihan'ı arkadan Ardahan gibi fortlayan ?
-
-
Ogeday
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.diman meksika ödülünü kırmızılar aldı diye paylaşmış -
foto düşmemesi garip değil mi bence daha gitmemişler...
-
şöyle bir kalabalıktan ifşa zor düşer gibi ya
-
Büyük kadın he. İlk haftalarda gerçekten inanmazdım tam troll diyordum. Ama sudeyi, sedayı falan yolladı sözünün arkasında durdu.
-
sponsorum olunca benim haller. performansıyla elemedikten sonra hava gazı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 26 Mayıs 2022; 13:41:33 > -
ödül çok çok iyi. inşallah kırmızı alır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yorumları görmedin mi? Tabi ismi üstünde dedikodu ama dondurmacıda bir anda gitmişti her ne kadar ihtimal vermesek de binde bir bile olsa ihtimal ihtimaldir aman @evohan duymasın!
-
Adem yoksa ben de yokum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X