Yunanlı kadınlardan biri. |
Survivor 2022 (5151. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
-
Sende mi Brütüs ?
-
Barıştan daha fazla sponsoru yoktur. Ama barış gitti :)
-
Vay be atmosfer çok iyiymiş lazerler falan açıldığı zaman ses ve ışık derken orada bulunanlar zevkin doruğuna ve nirvanaya çıkar !
-
Oh be hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Barış'ın sponsoru yoktu demedim. Performansıyla eleyemedikten sonra hava gazı diyorum. Barış'ta hava gazıydı finalde aldılar havasını.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.https://twitter.com/gold_bilgi/status/1529786017422639105 GOOOOL ALLAHIM GOOOL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 26 Mayıs 2022; 15:12:7 > -
Adem şov varmış bugün hikmoş elini öpüyormuş kaçırmayın 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meksikaya Ayi gidemez.
yunan sörbaybır hatunlar iyiymiş heaa.. bizimkiler onların yanında atletli dayılar gibi kalıyor.
-
Yahu Adem'in Batuhan'ın Anıl'ın Sema'nın falan ne işi var Justin konserinde odun gibi duracak hepsi aşırı sıkıcı geçer ödül izlemeye bile gerek yok
-
-
Yok hocam, yorumlarda biri öyle yazmış dalga amaçlı yazdım.
Bu arada bu iddiayı ortaya atan kişi Ata Benli ise %100 fake. Adam sezon başından beri sürekli birilerini diskalifiye ediyor/ettiriyor.
-
Ben hikmoş gitmiş diye duydum ama
kadın değil o iyi bak
esmer bir herif vardı geçen hafta nagiyi yalar gibi öpen o herif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Mayıs 2022; 16:57:25 > -
Nisa bitiyle, hikmoş ayısını, berkaç tikisini yada kaslı milf nagehan ımı izlemek zevkli dans ederken 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Mayıs 2022; 16:55:16 >
Aynen sema bile onlardan sexi
-
Meksika ödülü süper gerçekten keşke ayı gitseydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, siyah tişörtlü eleman kaldırıyormuş önce. Daha sonra saçlarını iki yanından bağlayan kadın kaldırıyor hatta Nagi kadının alnına öpücük konduruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X