bugün ve yarın iki konser varmış Justin'in bugün olana gitmişlerdir diye düşünüyorum. |
Survivor 2022 (5148. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Bir de bugün futbol oynarlarken story attı Acun,kafam karıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anıl Hikmet sahnesi oyunun sonuysa kırmızılara yarınki oyunda da geçmiş olsun hepsi bitik gibi duruyor.
-
Bence de öyle bir ayar gelecek, Sema kimseyi eleyemez şu an yarışmada
-
Mexico city’i gezselerdi keşke konser yerine.
yayın tekrarını izleyecebileceğim bir yer varmı. bilen ?
-
4 saat sonra başlıyormıuş konser kesin buna gidecekler fotolar düşer :)
-
Batu da yavaş gelmiş gördüğüm kadarıyla parkurları. Zor sayı alır o şekilde.
Bu ödüllerden de anlıyoruz ki bence konseyler ya direkt smsten hemen sonra çekiliyor ki yüksek ihtimalle böyle olduğunu düşünüyorum ya da sms falan hikaye. Acun algıyla eleme yapıyor. O potaya Sude girmese Berkan birini elese şaşırırlardı şuan şaşırma falan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Mayıs 2022; 0:41:30 > -
Birkaç saat içinde çekiliyor. Sms’in yalan olma ihtimali yok bence.
Şike mi var diyorsun ?
-
Biz en az 2 gün geriden geliyoruz. Ödül oyunları oynanmış görüntüleri 1-2 gün içinde ancak gösterirler.
Kırmızı takım hiçbirini kazanmamışsa şaşırmam. Acun acıyıp maç falan bunlara biraz yemek verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üüüü Justin i göremiyeceğim ühüüüü ühüüü
lan anılın sakatlık inşallah ciddi değildir harbiden çok üzülürüm be. tam 1 ay kalmışken sakatlık en korktuğum şey valla
gece 4.30 dan sonra fotolar düşerrrrrrrr bakalım kim kazanacak :)
-
Ayı hikmete yine nagehan düşer
-
Justin konserinden sonra tek büyük ödül kaldı o da ŞL finali ve Paris gezisi deniyor eğer öyleyse umarım onu mavi takım alır justin’e kırmızılar gitsin
Anıl'ın insana değer muhabbeti yapmasına çok pis ayar oluyorum fragmanda resmen saçmalıyor o lafı derken
Boraya falanda yapmıştı eskiden Hikmet'e 1 kere daha yapmıştı falan kendini ne sanıyorsa.
-
Birçok sayfa akşam açıklamaya başladı yani ben sonradan montaj işini düşünmüyorum. Direkt sms geldiği gece çekiliyordur ama tüm sayfaların o kadar geç bilgi alması da garip geliyor. Mesela Yunan spoiler sayfaları erkenden bilgileri alıyorlar sabahtan paylaşıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X