Şimdi Ara

(Konut Kredisi) Beraberinde Yapılan Sigorta İptalleri 2021 TBB OLUMLU KARAR ÇIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
20
Favori
28.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben itirazlarımı e devlet üzerinden bireysel müşteri hakem heyeti kısmından yaptım. Neyse zaman geçti e devletten başvuru durumunu sorgula dediğimde hiçbir şey çıkmıyor. Ama bana gelen mailden başvuru numarası ve TC ile sorguladığımda başvurunuz inceleniyor işte sonuçlanınca dönülecek tarzı bir şeyler yazıyor. Sizlerde de böyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Bu sefer risk almak istemedim çünkü pat diye hesaptan para çekiyorlar. Bankadan SMS mesajı gelince geçen yıl yaptırdığım sigortanın süresini 1 yıl daha uzattım. Her sene böyle olacak galiba .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar. 2020 yılından beri Ziraat Bankası konut sigortasını benden zorla tahsil etti. Bu sene artık mail yoluyla çok sıkıştırdım. Dönüşlerini bekliyorum. Geriye dönük diğer sigorta poliçe bedellerini iadesini alabilir miyim acaba? Fikri olan var mı bu konuda. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada yazılanların hepsi 15 gün cayma hakkı süresini geçti mi? Bilmeyen arkadaşlar için; ilk 15 gün koşulsuz şartsız cayma hakkınız var.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.