< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (172. sayfa)

-
-
Denemek için airalo dan turkiye paketi aldım vpn ile aktif oldu sorunsuz kullandım yurtdışı için burdan WiFi ile aktif edebilirmiyiz gitmeden bilgisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar cahilliğime verin. İlk defa yurtdışına çıkacağız. Hiç bilmiyorum. 2 günlük sakız adası turu. Esim io alacağım yunan paketi uygun. Mevcut turkcell hattımı dolaşıma kapatmam yeterli mi ? Sim kart çıkarmaya gerek var mı ? Yani beri biri ararsa hattım dolaşımda olmasa bile çalar ve bana zararı olur mu ? Esim ile sanırım aramalarımı whatsapptan yapacağıö zaten. Peki hattım dolaşımda olmadan esim interneti ile volte aramaları ile numaramı kullanabilir miyim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell hattı pasif ettiğiniz an size kimse normal yollardan ulaşamaz. Sim kartı çıkarmanıza gerek yok. Birisi ararsa ulaşamayacaktır. Sms vs alamazsınız. Dolayısıyla herhangi bir ek ücretlendirme olmaz. Aramaların tamamını whatsapp vb internet tabanlı uygulamalar üzerinden yapacaksınız.
-
Tamamdır hocam sağolasın teşekkürler. 3gb yeter diye düşünüyorum 2 güne. 2,45 dolar
Yeterli...
-
Çok sağol hocam teşekkürler
arkadaşlar, asıl yasaklanan hizmetin yurtdışında roamingi kapatıp, e-sim interneti üzerinden gerçekleştirilecek vo-wifi ve vo-lte aramalar olduğunu düşünüyorum (henüz test edemedim).
yani internete her halükârda bağlanırız ama roaming ödemeden ses görüşmeleri alıp göndermenizi engellediler büyük ihtimalle.
-
yok hocam ben bayadır yurtdışındayım tr hattımı kullanıyorum e sim (vowifi ile). hatta bugün yeni paket aldım yükledim. sorunsuz devam ediyoruz. inşallah engellemezler. iletişim tarihinin en faydalı hizmeti bu.
-
Şu ayarlarından baştan anlatan bir video veya yazı var mı. Ben umrede denedim wowifi olmadı bende.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam esimbuy.org olarak bizden alsanız hem yerliye destek olmuş olursunuz sorunsuz 7/24 destek veriyoruz bütün operatörler aynı yerlerden çekiyor esim satan herkes aracı aslında sadece sahipleri farklı :) çünkü örnek tr ye gelen vodafone-telekom-turkcell altyapısı kullanmak zorunda yurt dışıda aynı mantık selamlar.
-
Sakız adasındayım ve esim.io aldım hocam. Ama bir dahakine mutlaka sizden alırım. Teşekkürler
Her zaman bekliyorum onların satışınında altında size satacağım söz veriyorum o konudada.
-
Şuan yurtdışındayım, wo wifi sorunsuz kullanılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suudi arabistan için uygun bir paket bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabikide, kaç gün ve kaç Gb gerekiyor ve aldığınız fiyat neydi önceden şuan daha altında site üzerinde düzenliyorum.
-
Yanlış anlamayın ama, bireysel indirim yapacağınıza rekabetçi ve herkese uygun gelecek fiyat politikasıyla belki daha başarılı olursunuz. Lütfen bu önerimi değerlendirin.
Insanlar rakiplerinizi şeffaf fiyat politikası ve bonus programları yüzünden tercih ediyor. Makul ve rekabetçi olursanız herkes rakipler karşısında bir Türk firmasını tercih edecektir.
Siz teklif verirken bile rakipten kaç para teklif alındığını, onun altına inebileceginizi soruyorsunuz. Bu yaklaşımınız en azından bana adil bir satın alım yapmadığım hissini oluşturuyor.
Kesinlikle adil olacak çünkü hangi ülke söylenirse söylensin bütün kullanıcılar için public price yapılacak ve ardından o ülke bütün rakip websitelere göre daha uygun olmuş olacak. Şuan buradaki hedef kitle için tamamen bireysel odaklı çalıştığım için bu şekilde ilerlemek zorundayım biraz kitle kazandıktan sonra bu dedikleriniz tek tek yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esimbuy -- 15 Temmuz 2025; 12:45:23 > -
Pasif edince vowifi esim üzerinden turkcell arama ve aranma olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X