< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Haziran 2022; 19:53:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (221. sayfa)

-
-
iOS 15.6 beta 2 inceleme …
Arkadaşımızın yorumu iyi bir seviyede..İzlerken beğeni yaparak destek olmayı unutmayalım …
Aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz …
iOS 15.6 beta 2 inceleme videosu ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Haziran 2022; 20:53:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 11'inde yaşadığım bir kısım sorunlar neticesinde öneri olarak temiz kurulum tavsiyesi aldım mağazadan. DFU mod'a alıp restore atacağım ancak bir türlü telefon DFU mod'a girmiyor. 1 saati aştı, her videoda aynı şekilde gösteriliyor aynısını saniye dahi tutarak yapıyorum bir türlü DFU mod'a girmiyor. Önerisi olan var mı?
2 saat, 2 usb-a kablo, 1 type-c kablo'yu 3 usb girişinde denedikten sonra tam 2. laptopta deneyecekken neden özeniyorum ki rastgele bir tane daha deneyeyim dedim ve sonunda oldu. Sanırım sorun güç tuşunu salise bazında 5sn'den fazla tutuyor olmak. Emin değilim, sadece rastlantısal gelişen duruma ait gözlemimi ifade ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 2 Haziran 2022; 19:52:56 > -
😃 o en son kısmı bende bir türlü beceremeyip telefonu parçalamak istediğim çok olmuştur. Gel gör ki fakirleştik artık işte anca sinirlenip terlediğimle kaldım. İki sene öncesine kadar her yıl sıkılıp telefonumu değiştirirdim. Şimdi sıkılmıyorum malesef 🥺
toz filan girmiştir hoperlör kismina band filan varsa yapiştirip hizlic cek sık sık yap bu denemeyi sakin olaki sakiz ile yapma pişman olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Ayarlar-Genel-Müzik-EQ- Geç Vakit ayarımı bi yapıp dener misiniz? Bir fark olacak mı?
iPhone X ve iPhone 11 arasında işlemci RAM haricinde çok büyük bir fark yok …
Ses konusuna gelelim.XS öncesi modellerde Avrupa satışı için çıkan üretimler, donanımsal olarak yasal ses sınırı bulunuyor.Ayarlardan bunu açamıyorsunuz ne yazıkki …
Kullanıcılar bu durumdan rahatsız olduğu için 2018 yılında bu uygulama yumşatıldı .Sadece kulaklık çıkışında uygulanmaya başladı .Kişsel seçenek olarak bu özelliği zil tonu ,bildirim vs. kullanıcı seçimine bırakıldı ..
Türkiye’de bölge olarak Avrupa sayıldığı için bir kısım kullanıcı etkilendi.Örneğin Amerika çıkışlı iPhone X ile Avrupa çıkışlı iPhone X arasında ses olarak büyük bir fark bulunuyor…
Bunun gibi başka sınırlama FaceTime için uygulandı.Arap ülkelerinde FaceTime bulunmuyordu .Bu bölgesel bir uygulama yasal sınırlar yüzündendi .Halen uygulama varmı bilemiyorum …
İki olasılığı bulunuyor ..
Kişisel olarak bildirim ve arama ve aranmada ses
düşmesi sonradan oluştuysa ,donanımsal bir problem barındırıyordur ..
Konuşma sırasında aranma ve aramada ses normal geliyorsa her hangi bir sorun bulunmuyordur .Ses sınırı olan bir iPhone X geldiniz anlamına gelir …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Haziran 2022; 0:13:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu sene herkes 16 ya geçecek gibi görünüyor, iOS 15 te çıkan her yeni sürüm ve betalarda dahil hayal kırıklığı.
Bence iOS 16 biraz tedirgin gözle bakılacak.iOS 15 sorunlu bir süreç devam ediyor …
Heyecanlı meraklı olan dostlar iOS 16 ilk geçenler olacaktır.Tabiki süreç ilerledikçe tedirgin kalan kullanıcılar adapte olacağını düşünüyorum …
Kesin net olarak iOS 15 daha iyi durumda diyen kişiler bol miktarda olacaktır.Her yeni sürümde bir önceki sürüme hayran olan dostlar çıkıyor …
Ama iOS 15 finalde toparlarsa şartlar değişir …
Tabiki kişisel tercihlere kimse karışamaz.Hangi sürümde kalacağın kullanıcılar karar verecektir …
Küçük bir hatırlatmada yapmamız gerekiyor.İOS 16 ilk betasının çıkmasına sayılı günler kaldı .Apple iOS 16 kullanıcıya çekici kılacak detaylar vermeli.Bu sayede merak uyandırma sağlanmış olur …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Haziran 2022; 0:32:32 >
iOS 16 WWDC 22 ilk günü konferans sonunda geliştiriciler için yayınlanacak …
Beta sürecinde iOS & iPadOS 15 konu başlığı hızla devam ederken ,iOS 16 beta süreci kendi konu başlığı içinde bağımsız sürecektir …
DH forum içindeki yeralan alan tüm konu başlıkları her hepimizindir.Konu başlığı açmak
sadece bir adımdır.İçerik sizin yorum ve deneyimi ile yürür …
Zaten forum doğası gereği konu başlığı kişilerele bağdaştırılmaz.Zıt görüşler ,kişisel deneyimler doğal olarak sayfa genelinde olacaktır.Bu sayede bilgi akışı yürür …İOS 16 sürecini hep beraber yürütülecektir ….
İOS 15 konu başlığında ,çok deneyimli uzman seviyede bir çok dost bulunuyor.Eksik veya bilinmeyen detayları ben dahil hepimiz öğreniyoruz …
Dikkatimi çeken ilginç bir detay bulunuyor.Apple yazılım ve donanım üzerine özelleşmiş yabancı mecralar ve forumlarda bilgi ve seviye ilginç şekilde düşük iken ,DH Forumda , deneyim ,bilgi paylaşımı ve yardımlaşma üst seviyelede …
DH forum yıllarım birikimi ile büyümeye devam edecek …
iOS 16 [ ANA KONU ]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Haziran 2022; 1:27:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Umarız ki öyle olur…
Bu arada bu sabah Turkcell için uzun süreden sonra operatör güncellemesi geldi. Diğer operatörlere geldi mi emin değilim.
Kendimi durduramıyorum muhtemelen 16ya geçeceğim ilk gün bakalım bizi ne bekliyor.
iPhone 13 kullanıyorum nasıl bir güncelleme bende gözükmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X