< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Geçmiş olsun kötü olmuş. Ben yaklaşık 1,5 senedir 3 adet kablosunu aldım Mcdodonun kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 26 Mayıs 2022; 18:48:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
wifi yardımı diye birşey var açıkca bir kapatıp deneyin derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam öncelikle kişiye profil resmini mutlaka atamış olmanız lazım. Ondan sonra Ayarlar - Gelen Aramalar kısmında Tam Ekran'ı seçerseniz gelen aramalarda kişilerin fotoğrafları tam ekran olarak çıkar. |
Sorun 15.1 sürümünü kullanıyor olmanız olabilir :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Mayıs 2022; 13:12:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
turkcell wifi açıksa wifi üzerinden görüştürüyor ama wifi üstünde iptv çalışıyorsa veya mbit yavaşsa sıkıntı oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu son güncelleme ile iPhone'da çok bir değişiklik yok ama Apple Watch inanılmaz tükeniyor. 1 günü geçiremiyorum resmen. |
En sevmediğim iş ya :) Yedekten geri yüklerim ama kabul mü :) |