9 günlük tatilde evde vakit öldürdüğüm doğrudur. Anlamadığınız nokta, üretici firmalar Avrupa versiyonları ile ülkemizdeki versiyonları arasında fiyat indirimi yapmak için donanımsal farklar sunuyor doğru, lakin hiçbirisi aracın iskeletinden malzeme çalmıyor. Çalındıysa da ben Civic dışında denk gelmedim, bildiğiniz varsa paylaşın öğrenelim dedim. Tekrar söylüyorum, ben Civic dışında hiçbir araçta bu şekilde demir bar çalınması gibi bir durumla karşılaşmadım. Yine söylüyorum, Civic dışında başka bir araçta daha bunun gibi araçtan çalınan bir parça varsa (Bak donanım demiyorum) gösterin diyorum sen bana hala Avrupa/Amerika versiyon broşürlerini koy da göster diyorsun :)
Anlama sorunu var sanırım, bir önceki cevabımı bir daha oku. Sahibi olduğum markayı eleştirmeyecek değilim demişim :))
Saat olmuş sabahın 6'sı, hiç beni uğraştırma İngiltere üretimi Civic HB'lerin arka tamponunu bi incele. Ya arkadaş şöyle fanboyları gördükçe bizim millete her şey müstehak yemin ediyorum. Adam şu durumu eleştireceğine gelmiş hala parçası çalınarak ülkemizde satılan arabayı üreten firmayı savunuyor. Konu zaten yeterince baltalandı daha da bununla ilgili cevap vermeyeceğim. |