Şimdi Ara

Gayrimenkul ( ev arsa tarla ) ALIM SATIM TAVSİYE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
39
Favori
30.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk defa arsa yatırımı yapacağım ve biraz kafam karıştı. Bütçem en fazla 300.000 TL. Bu parayla tek başıma almak istiyorum, hisseli tapulardan biraz çekiniyorum ama baktıkça bazı hisseli yerler de cazip geliyor.

Epey araştırma yapıyorum, YouTube ve forumları okuyorum ama özellikle son zamanlarda Instagram’da çok fazla reklam çıkmaya başladı. Tiny house, bağ evi, yatırım fırsatı vs. diye her yer reklam dolu. Ama gerçekten hangisi mantıklı karar veremiyorum.

Bu bütçeyle nerelerden arsa alabilirim, dikkat etmem gereken şeyler neler olur?
    Hisseli tapu mu almalıyım yoksa biraz daha kenarda sabredip tek tapulu daha küçük bir yer mi bakmalıyım?
    Tecrübeli arkadaşların görüşlerini alabilirsem çok sevinirim . Alırken arsa neye dikkat etmeliyim uzun vadeli düşünüyorum en az 5-10 yıl kalacak şekilde bu sebepten dolayı gelişime açık yada bölge önerisinde de bulunabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiuşak53 -- 5 Temmuz 2025; 21:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hisseliden uzak durun, büyük şehirlere yakın yola suya elektrige mümkün oldugunca yakın yerlere bakın. Bütçe biraz düşük umarım alabileceğiniz en iyi yerlerden birini alırsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hisseli olmaması lazım ayrıca yanında mandıra falan varsa da sıkıntı.

• Sahibindende emlakçının sattığı şehir dışında bir arsa beğendim, kendi memleketimde. Ancak emlakçı tapuyu istediğim zaman KVKK gereği gönderemeyeceğini, dolandırıcılık vb durumların olabileceğini, bu yüzden kapora attıktan sonra gönderebileceğini veya yüz yüze ofise gelirse gösterebileceğini söyledi. Sizce bir sıkıntı var mı bu işte? Bir de arsa sahibinden direk mi alacağımı sorduğumda arsa sahibi istanbulda olduğu için bir önceki arsayı kendisine vekalet verdiğini ve bu şekilde sattığını söyledi

• serverut S kullanıcısına yanıt

tapunun isim soyisim kısmını blurlayabilir ?

ofis dediği de, günü birlik ofis kiralayabilir, ona da güven olmaz.

ha yine de, arsayı almaya niyetin varsa, git gör tapuyu, tapu sorgu sitesinden doğrula, AMA KESİNLİKLE KAPORA GÖNDERME.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.