< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 1 Aralık 2024; 20:32:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gayrimenkul ( ev arsa tarla ) ALIM SATIM TAVSİYE (13. sayfa)
-
-
Antalyaya özel değilde genel olarak şunlara dikkat etmenizi öneririm. Alacağınız tarla hisseli mi olacak yoksa müstakil parsel mi? Müstakil ise genel olarak bölgede aranizin bütünlüğünü bozabilecek hususlara dikkat etmelisiniz misal yol geçebilir, yüksek gerilim mevcutta olan veya yapılması planlanan, sit arazisi olması, dere havza sınırında mutlak bölgede olması. Hisseli tarlada ise az önceki saydıklarıma ek olarak mutlaka ama mutlaka bedeli tam göstermenizi tavsiye eder, mümkünse ortaklar arası muvaza olup olmadığını kontrol edin ileride ortaklığı bitirme davasıyla yüzleşme riskiniz var.
_____________________________ Cooler Master Haf 700 Evo --- Intel 12700k // Gigabyte Z690 Aorus Master --- Gskill 2x16 6400 Cl 32-39-39 --- Msi GeForce RTX 5090 Suprim Soc --- Kingston Kc 3000 2 TB --- LG C1 48" Oled --- Razer Viper v2 pro // Razer Hunstman Elite --- Fiio k19 --- Sennheiser Hd 600 // Hifiman He1000 Stealth -- Marantz Stereo 70's --- POLK AUDIO RESERVE R200 50TH ANNIVERSARY EDITION -
Hocam mutlaka mustakil tapulu alıcamda birde elektrik su işini sormak istiyorum altyapı yoksa eğer nasıl alabilirim su ve elektriği yoksa kendim mi temin etmem gerekli ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -Live Your Dream,Widen Your World- Galaxy S21,Galaxy Watch 4 40mm,Galaxy Buds 2,Dex Station Kullanıcısı <3 Samsung <3
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir.
Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. -
Altyapı hiç yoksa kuvvetle muhtemel imar izni de hiç yoktur. Bunların temin edilmesi hususu ilçeler arasında bile çok değişiklik gösteriyor hangi partinin yönettiğinden tutun da kimleri ne kadar tanıdığınıza göre şekilleniyor
_____________________________ Cooler Master Haf 700 Evo --- Intel 12700k // Gigabyte Z690 Aorus Master --- Gskill 2x16 6400 Cl 32-39-39 --- Msi GeForce RTX 5090 Suprim Soc --- Kingston Kc 3000 2 TB --- LG C1 48" Oled --- Razer Viper v2 pro // Razer Hunstman Elite --- Fiio k19 --- Sennheiser Hd 600 // Hifiman He1000 Stealth -- Marantz Stereo 70's --- POLK AUDIO RESERVE R200 50TH ANNIVERSARY EDITION -
Arkadaşlar , mahalle içerisinde ve imar planı kapsamında bulunan büyük bir tarlayı satmanın yolları nelerdir? İnsanlar küçük yer arıyor (250m2-2 dönüm gibi) , büyük yerlere kooperatifler dışında pek talep yok. Hisse olarak tek tek müşteri bulup satmakta sıkıntı. Kooperatif kurmak çetrefelli bir iş midir?
_____________________________ -
Uzun vadeli tarla yatırımı yapmak istiyorum. 300.000TL bütçe ile yapılabilir mi? Evetse, hangi bölgeleri tavsiye edersiniz? Hayırsa, anlamlı bir yatırım için bütçemi ne seviyelere çıkarmalıyım? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Şu an bilgi ve tecrübe olarak sıfır noktasındayım açıkçası. Araştırma yapıyorum.
_____________________________ AMD Ryzen 5 3600 - Sapphire Radeon RX 5700 8GB - Gigabyte B450M S2H
2 x 8GB Adata XPG Gammix D10 - 240 GB James Donkey M2 SSD
Cooler Master MB511 650W 80+ -
Ada parsel yazın inceleyelim yeri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İstanbula en yakın buldugun yerden yolu olsun yeter o paraya. Araştır al düzce bilecik balıkesir çanakkale
Düzce/Merkez/Hatipli Ketenciler Köyü - 108/18, 310.000TL ile ilana koyulmuş. Yolu yok sanırım. Üniversitenin güneyi ve batısında çok sayıda inşaat var, kuzeyine doğru kentleşme henüz hiç yok. Bu bahçe üniversitenin kuzeyinde yer alıyor ve imara yakın. Gözüme çarptı. Yorum yaparsanız çok yardımcı olur. Teşekkürler.
_____________________________ AMD Ryzen 5 3600 - Sapphire Radeon RX 5700 8GB - Gigabyte B450M S2H
2 x 8GB Adata XPG Gammix D10 - 240 GB James Donkey M2 SSD
Cooler Master MB511 650W 80+ -
Yola uzak yer almayın. Şekili mümkün olduğunca düzgün yerler tercih edin. Eni veya boyu dar yerler, bu gösterdiginiz gibi şekilsiz yerlerden uzak durun.
Merhabalar,
Kooperatif tapulu tinyhouse köyleri kuruluyor. 200m2 gibi yerler satıyorlar, içine o2 belgeli tiny koyulabileceğini söylüyorlar. Bu oluşumlar yasal mı? Ne gibi riskler taşıyor?
Tinyroof, tinyköy, ormanlı vb örnek projeler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben almam, sorana aldırmam. Araştırın google da.
1.5'e müstakil tapulu arsa alsam, 80m2 tabandan 2 kat ev yapsam, keyiflik bir yer arıyorum.
Alım satımda tapuda ne kadar masraf oluyor arsaya göre vs. değişiyor mu?
Alım satım masrafı arsa rayiç bedelinin %4’ü artı döner sermaye miktarıdır. Döner sermaye ilçeden ilçeye değişebilir, girip bakabilirsiniz hangi il ilçede yer alacaksanız.
Hisseli arsa almıştım zamanında bir daire parası verdim hatta. Üzerinden sanırım 7 yıl civarı geçti emlakçıdan aldım tam değerinde gösterilmedi diye biliyorum.
Şu an herhangi bir risk söz konusu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ - 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch
- 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
- 2020 BMW 320i G20 Sport Line (Mevcut araç)
- 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch
-
Hisseli arsalarda diger hissedarların ön alım davası zaman aşımı 2 yıldır. Bu sebeple herhangi bir riskiniz yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cooler Master Haf 700 Evo --- Intel 12700k // Gigabyte Z690 Aorus Master --- Gskill 2x16 6400 Cl 32-39-39 --- Msi GeForce RTX 5090 Suprim Soc --- Kingston Kc 3000 2 TB --- LG C1 48" Oled --- Razer Viper v2 pro // Razer Hunstman Elite --- Fiio k19 --- Sennheiser Hd 600 // Hifiman He1000 Stealth -- Marantz Stereo 70's --- POLK AUDIO RESERVE R200 50TH ANNIVERSARY EDITION -
Instagram gibi yerlerden emlakçılar her bölge için bir topraktan konut projesi duyuruyor. Bunlar sanırım kooperatif üyeliği oluyor ve 3-5 yıl sonra inşaatın tamamlanacağı söylemleri ile yarı fiyatı hatta daha ucuza satılıyor. Bunlar ne kadar güvenilir veya mantıklı çözemedim.
https://www.instagram.com/angimyatirim?igsh=MWFtdGR6YTQyY3Y3cg==
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mrb Ankara için hafta sonları toprakla uğraşabileceğim kooperatif mi müstakil tapulu bir yer mi almalıyım tşk.
Merhaba.
Özellikle yatırım tarafında doğru bilgiye ulaşmak gerçekten önemli. Ben de Denizli'de arsa, tarla ve konut yatırımları üzerine çalışıyorum. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanıyım. Bölgedeki gayrimenkul fiyatları, imar değişiklikleri ya da hangi mahallelerin gelişime açık olduğu gibi konularda elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Özellikle Denizli gayrimenkul piyasası son dönemde çok hareketli, ama yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken ciddi detaylar var. Düşünen olursa sorularınızı memnuniyetle yanıtlarım, tecrübelerimi paylaşırım.
Herkese bol kazançlı yatırımlar dilerim.
_____________________________ Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanı -
Merhaba, kesinlikle müstakil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı